Најновије

СЕРГЕЈ СЛАВИ ДОЖИВОТНУ РОБИЈУ ЗА КАРАЏИЋА! После мајице са ликом Дивјака, поново пљуно Србима у лице!

ПСГ Сергеја Трифуновића поздравио је доживотну пресуду која је јуче изречена у Хашком трибуналу првом председнику Републике Српске Радовану Караџићу.

Трифуновић (Фото: Јутјуб)

- Покрет слободних грађана поздравља пресуду Трибунала којом је Радован Караџић осуђен на казну доживотног затвора. ПСГ верује да адекватно санкционисање одговорних за ратне злочине значајно доприноси помирењу, и да се осудама одговорних појединаца скида терет кривице са народа и отвара простор за нормалан суживот на Балкану. Верујемо да изостанак правде у појединим случајевима није оправдање да се пасионирано бране најгори појединци који су својим неодговорним деловањем довели до крвавих сукоба и великог броја невиних жртава - наводи се у саопштењу овог покрета.

Подсетимо, Трифуновић никад није пропустио прилику да пљуне у лице српском народу и људима који су се борили за очување и опстанак српског народа у Хрватској и Босни и Херцеговини. 

Разне гадости је својевремено износио о генералу Ратку Младићу, док је, напротив, увек подржавао оне који су наносили зла Србима.

Трифуновић се својевремено фотографисао у мајици са ликом Јована Дивјака бившег ратног генерала Армије БиХ.

Дивјак се терети за злочине у Добровољачкој улици 3. маја 1992. године у Сарајеву, када је нападнута колона ЈНА и када су убијена 42, а заробљена 73 војника и цивила.

Откривамо све детаље акције Слатина и како су Руси отишли с Косова. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Сергеј Трифуновић у Пресингу

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА