Најновије

ВЕЛИКА ЧАСТ ЗА ЦЕО СРПСКИ НАРОД: Дејан Берић одликован на Криму, послао снажну поруку српским и руским патриотама! (ФОТО/ВИДЕО)

Дејан "Деки" Берић добио је медаљу у Севастопољу на годишњицу присаједињења Крима Руској Федерацији. Том приликом је нагласио на бини пред великим бројем људи да је та медаља понос за цео српски народ и да је Србима увек била блиска историја руског народа и да су зато дошли да им помогну у борби против непријатељам Русије.

Дејан Берић добио медаљу на Криму (Фото: Правда)

Дана 16. марта у Севастопољу је обележена пета годишњица од спровођења референдума на Криму. Тим поводом колона мотора и аута је ишла на прославу и била је дугачка чак 7-8 км, рекао је Дејан Берић, српски добровољац у Донбасу. 

- Предивно организовано. За два, три дана када се вратим у Москву спремићу један леп материјал са преводом на српски. Да се похвалим мало, добио сам две медаље и захвалницу од партије Јединствена Русија. Научио сам “Хирурга” за наш поздрав, са три раширена прста, који нервира непријатеље – написао је уз смајли Деки на свом Фејсбук профилу.

Вођа руских Ноћних вукова познатији као “Хирург” са подигнута три прста (Фото: Правда)

- Видећете када буде видео материјал, како хиљаде људи поздрављају Србију. Другари, ви не можете да поверујете колико нас људи воле. Да нас народ у Србији воли, наша власт барем упола као Руси. Где би нам био крај. На медаљи сам се захвалио следећим речима – пише Деки па натавља:

- Ова медаља није само мој понос, него понос читаве Србије. Нама у Србији је веома важна историја братског народа. Зато смо и дошли када је Русији било тесшо, да помогнемо исправити историјску грешку и вратити Крим у своју матичну луку. Поздравио бих моје борце из Севастопољске одбране и пожелео срећу борцима у Донбасу и скорији крај рата. Усталом видећете у материјалу који ћу да спремим. Било је предивно. Развили смо највећу руску заставу икада направљену. Добио сам част да будем на челу великог броја људи који су је носили. Стварно сам се данас осећао посебно поносно. Велики поздрав свима из Севастопоља – рекао је Дејан Берић током обраћања на Криму.

Хирург и Деки Берић са подигнута три прста (Фото: Правда)

Да подсетимо, додели медаље присуствовали су официри Црноморске флоте, губернатор Крима и раније одликовани руски хероји.

Полетели руски сухоји на америчке бомбардере Б-52. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Прослава присаједињења Крима Русији

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА