Најновије

ИСПОВЕСТ: Сваки дан је 4 сата гледала порно филмове, и сада тврди да јој је то потпуно уништило сексуални живот (ФОТО)

Тинејџерка која је гледала порно филмове по 4 сата дневно заветовала се да се до брака неће чак ни пољубити ни са ким сада када је успела да победи своју зависност.

Илустрација (Фото: Beeg. com)

Грејслин Сорел, која има 19 година, испричала је да јој је било само 14 када је на друштвеним мрежама видела експлицитну фотографију која је била окидач за њену “нечисту пожуду”и навела је да почне да гледа порниће. Изгубила је оца 2013. године и пронашла утеху у порнографији као би побегла од своје туге.

Кришом је гледала порниће на телефону и остајала будна и до 3 сати ујутру гледајући порно филмове на сајтовима и апликацијама. Средњошколка је трошила сате и сате током дана на гледање ових филмова, а признала је да су је мастурбација и порно филмови чинили да се осећа криво и посрамљено.

2016. године је живела спавајући само по три сата дневно што је довело до тога да поквари све оцене у школи. Коначно се усудила да се суочи са мајком и призна јој да има проблем.

- Мој телефон ми је пружао лак приступ порно филмовима. Могла сам да се завучем где год и да их гледам. Била сам често сама кући тако да сам могла да радим шта год пожелим. Када би сви у кући отишли на спавање ја бих угасила светло и гледала порно филмове до 3 ујутру. Гледала бих их по 4 сата преподне и онда три или четири сата ноћу без престанка. Када сам гледала видее осећала сам како ми подижу адреналин. То ми је било као инсулин, било ми је потребно, признала је девојка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gracelyn Sorrell (@gracelynsorrell) on

Додала је да мастурбација и порно филмови никада нису били оно што ју је испуњавало већ се осећала кривом и посрамљеном после тога. Била је увек уморна јер није спавала довољно ноћу и осећала да води двоструки живот јер је њена породица била веома религиозна.

Када је признала мајци шта ради, почела је да изражава своја осећања Богу кроз текстове које је писала у свом дневнику. Уз то решила се свих апликација са телефона како би се боље контролисала.

- Престала сам да носим телефон са собом у кревет, али сам само на то мислила. Када сте навучени на нешто само о томе размишљате. Нисам ишла на професионално саветовање зато што моја мама има искуства већ сам се окренула Богу и вођењју дневника, рекла је Грејслин.

Било је ту успона и падова, али је сваки пут када би поклекла рекла све о томе својој мајци. Међутим, од 2016. године није се поново враћала порно филмовима.

- Чекаћу до брака да се пољубим и имам секс. Увек кажем како ме је моја грешност учинила безгрешном. Сада не желим да будем у вези. Мислим да мушкарац треба да нађе жену тако да ја нисам у потрази. Ако се појави у мом животу супер, рекла је она за крај.

Како је Марко реаговао на информацију да је Луна имала секс са Гастозом сазнајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Виц о неуспешном раскиду.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА