Најновије

ИСПОВЕСТ ПРОСТИТУТКЕ ИЗ ВРАЊА: Мужа сам преварила прве брачне ноћи! Онда сам кренула да одрађујем двојицу за вече! Највише плаћају деде...

Барбара је наизглед обична тридесетогодишњакиња из Врања, висока и привлачна. Оно сто је издваја од њених вршњакиња је њена професија, и посебно то што је одлучила да о свом послу говори јавно. Барбара се бави "најстаријим занатом на свијету" - проституцијом.

Илустрација (Фото: принтскрин)

И она то ради зато што воли секс и новац. У ексклузивној исповести коју је објавио врањски Ок радио на свом порталу, Барбара прича како изгледа проституција на "локалном" нивоу, како се почиње са овим послом, ко су девојке и жене које продају своје тело, ко су најцешће муштерије и какви су њихови захтеви.

"Прво љубавно искуство, са једним градским кримосом било је незаборавно. Осетила сам да без мушкарца и секса не могу да издржим дуже време", почиње своју причу Барбара.

Брзо је открила да у њој постоји јак нагон и жеља за сексом и почела је да мења партнере. Када су почела прва оговарања комшија и плач мајке, свађе и пребацивања да се по чарсији прича "да је к*рветина", одлучила је да се уда. За инат.

"Налетео је млади полицајац, тек пристигао из Сремске Каменице, заљубио се као магарац, навукла сам га на квалитетан секс и након две недеље предложио је брак", објашњава Барбара.

Младожења је био из једног села из даље околине. Направили су свадбу под шатором која је трајала два дана.

"На самој свадби за око ми је запео један од полицајаца, друг мог супруга. Фиксирали смо се погледима још док ме поп венчавао у цркви. И док је супруг остао да се весели и пије са друштвом, ја сам под изговором да ми није добро отишла да спавам. Свекрва ме је испратила до собе, пољубила у образ и закључала. Оставила сам отворен прозор. Није прошло ни пет минута друг мог мужа улетио је у собу. Плав, велике главе, маљав, прави грмаљ… Секс је био фантастичан. Имала сам утисак да ме није скидао са плафона. Није било срећније жене од мене", описује она "прву брачну ноћ".

По повратку у Врање њеног супруга чекао је допис о премештају у Ниш. Преселили су се, али док је она живела у Нишу и гајила дете, супруг је због посла често био на терену, на Косову. Док је био на Косову, она због детета није могла да крене у потрагу за мушкарцем. То ју је, како каже излуђивало. Апстинирање је убијало.

"Нисам могла да поднесем свог јунака, спаковала сам се и са дететом вратила код мајке. Испричала сам причу да ме муж малтретира и мајка је насела".

Несрећни супруг, не знајући ништа о склоностима и поривима своје жене долазио је у Врање, молио, кумио да се врати, питао где је погрешио.

"Увек бих му залупила врата, говорећи да не желим да ми живот прође тек тако безвезе" описује Барбара сусрете са супругом који је покушавао да спасе брак.

Када је дете порасло довољно да га њена мајка да чува, Барбара је решила да нађе посао. Покушала је у бутицима, у центру града. То је привлачило, деловало некако "господски", али било је јако тешко запослити се у некој од тих радњи, јер или су девојке већ радиле, или је била потребна препорука и веза коју она није имала.

"Случајан сусрет са власницом једне кафане усмериће мој живот у жељеном правцу. Та жена ми је понудила да радим као конобарица. Плата није била нека, сто евра, али боље ишта него ништа, размишљала сам. Највише су долазили ожењени, и разведени, старији мушкарци који су волели да попију. Било је интересантно, удварали су ми се, частили ме пићем, остављали добар бакшиш. Једне вечери након фајронта, власница кафане ми је рекла директно да зна да мењам мушкарце, и да то значи да волим секс више него 'леба, и да сам по том питању иста као она - присећа се Барбара.

Газдарица јој је тада отворено понудила "да ради за њу".

"Рећи ћу ти отворено, хајде да радиш за мене, ја ћу да ти набављам муштерије, а за узврат имаћеш плату 200 евра", рекла јој је газдарица.

Барбара је пристала. Радила је тако годину дана. Секс, односно "услуга" била је временски ограничена на тридесет минута.

"Обрађивала сам по двојицу за вече. Уживала сам са разним мушкарцима. Није ми тешко падало, јер сам спојила лепо и корисно", прича Барбара.

Међутим, једне ноћи, кликнуло јој је да као "самостална" у овом послу може далеко више да заради. Али, требало је ову одлуку саопштити газдарици.

"Размишљала сам, како да им кажем да одлазим. Газдарица је била мањи проблем него њен муж који је све држао под својом контролом. Није ми било лако, јер ако кажем да хоћу да радим сама изгубићу посао конобарице, а преко тог посла налазила сам муштерије за секс. Једног јутра када смо попили мало више у кафани смо остали ја, газдарица, њен супруг и један клијент Албанац. Требало је да ја одрадим посао, али гост је хтео да повали газдарицу. Договарали смо се кога ће на крају да "води", мене или њу када је расправу прекинуо газдаричин супруг. 'Дај 250 евра и имаш 15 минута на располагању', рекао је муштерији. Овај је одмах пристао и он и газдарица су отишли у собу. Газда и ја смо изашли напоље и запалили цигарету. Чинило ми се да је нервозан. Ћутао је и шетао. Након петнаест минута Албанац и његова жена сишли су у двориште, он је ставио новац у џеп и са женом отишао кући. Као да је све нормално и као да се до пре пар минута није кресала са другим", описује Барбара једну од сцена којој је присуствовала.

Преломила је некако и саопштила им да хоће да ради сама. Међутим, каже да се што се новца тиче "није много овајдила".

"Почела сам да наплаћујем од 25 до 50 евра. Имала сам и по петорицу муштерија за ноћ, а услуге сам ограничила на 20 минута. Зарађивала сам супер. Никад више лове нисам имала, али бих се у међувремену обавезно заљубила у неког кретена који би ме фолирајући се узео сву уштеђевину. Сваки пут када бих се опекла тако, зарекла бих се да ћу штедети за сина, који је већ пошао у основну школу. Али, џаба, уживање у сексу надјачало би свако разумно и комерцијално размишљање", каже Барбара.

Поређења ради она наводи да је газдарица, зарађивала и по две и три хиљаде евра месечно, док она никада није успела да сакупи више од хиљаду.

"Газдарица је услуге наплаћивала од двеста евра па навише. Успевала је да заради много више од мене јер је њену похоту и пожуду "каналисао" њен супруг батинама. Када би приметио да мањка новца пребијао ју је као кучку. Тако су и успели да се обогате. Сваке године мењали су аутомобиле, скупе и нове, направили су кућу на два спрата и опремили је модерним намештајем и уређајима. Увек су били модерно и скупо обучени, носили су вриједан накит. Њихови син и ћерка, већ студенти имали су свој стан и свако своја кола, и све то од проституције, и газдаричине и њене."

Барбара је после пет година напустила Газдарицу. Отишла је од ње када је ова довела још једну девојку од 18 година. Барбара је имала сталне муштерије, али нова девојка односила је нове муштерије и Барбарини приходи су се драстично смањили. Она је лудела због тога. Почела је да се свађа са новом колегиницом све док се једног дана нису потукле испред кафане. Тада је отишла.

"Захваљујући познаницама које су се бавиле проституцијом и набављале клијенте на друге начине, ушла сам у другачији свет проституције, који није био кафански и "после фајронта. Било нас је шест у групи. Четири удате, две разведене. Све дрчне на лову, а пре свега на ону ствар. Једна је била главна, она је организовала све, набављала клијенте, правила контакте и све се радило преко мобилних телефона и компјутера. Сваки од муштерија морао да пошаље слику и податке о брачном и имовном стању. Онда ми одемо у стан код шефице и на рачунару гледамо и бирамо", прича Барбара.

Пошто није имала уштеђевину и била је без динара, каже да је бирала најбоље плаћене понуде. А највише су плаћали старци од 70 до 80 година.

"Имала сам два случаја где сам се мушки опарила. Код једног самца, који је лежао шлогиран у кревету и имао 74 године, зарадила сам 200 евра. Тражио је да се скинем гола и да ме посматра 10 минута. Јадник, гледао ме је и онако искривљених уста, облизивао је језик. Други случај је декица који је имао 82 године. Сећам се да му је лице било без иједне боре, као код детета, ни трага од попуцалих капилара...Тражио је само да му га и... Рекао је када сам ушла и почела да се скидам: "Поиграј се сине, ништа друго не тражим" и платио је 200 евра за 15 минута игре "хоћу-нећу", прича Барбара.

Наравно, каже, било је и перверзњака који су тражили везивање, бичевање, уринирање по њима, али на то никад није пристајала. Волела је секс, то је било у њеној природи. Перверзије, не.

"На перверзије су пристајале колегинице и што је интересантно углавном оне удате. Да пробамо оно чега се наши мужеви стиде, говориле су". Барбара каже да је схватила шта је заједничко девојкама и женама из њеног посла, које га раде добровољно и са уживањем.

Барбара је сада поприлично добро ситуирана. Успела је да уштеди лепу суму новца, а и даље себи може да приушти лепу гардеробу и путовања. Посао је подигла на виши ниво и клијентелу из кафане је скроз одбацила. Каже да ради по највишим стандардима и лепо јој је.

"Ем заодвољство, ем лова", искрено завршава разговор.

Напустила канцеларијски посао, па постала порно дива! Данас зарађује грдне паре, а треба само да уради ово. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Независне новине

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ученице из Врања продају своје тело за 10 евра и пар фармерки!

 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА