Најновије

Све више гојазних: Храна као извор радости и утехе (ВИДЕО)

Емисија “Лично” која се реализује на каналу “Хелмкаст” у сарадњи са порталом Правда, овога пута бавила се веома озбиљном темом, а то је исхрана деце и одраслих.

Фото-Јутјуб

Гошће су биле психолог Слађана Јелић, која је уједно и ауторка књиге “Слатке приче” као и учитељица у ош.  Иво Андрић, Александра Ивезић која је покренула пројекат “Ја имам право да живим здраво”

Оно чим су се водитељка Марија Гојковић и њене саговорнице позабавиле на почетку емисије је питање емоција и хране. Оне су се сложиле да се често преједамо и да налазимо утеху у храни.

Слађана је истакла да данас постоји пуно заблуда, као што је она да су брашно, со шећер и маст, отрови. Она је нагласила  да све што је прекомерно може бити опасно, па чак и  уношење воде.

Александра Ивезић је објаснила како да децу од малена мотивишемо да се хране здраво и дала препоруку за идеалну ужину.

Оно што је посебно важно јесте заблуда да чоколаду и шећер не треба да уносимо, те је Слађана објаснила да итекако смемо појести неку штанглицу чоколаде током дана.

Емисију “Лично” можете пратити свакое недеље на каналу Хелмкаст. Аутор и водитељ је Марија Гојковић, а теме о којима се прича су оне које муче наше друштво.

Извор: Правда

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА