Најновије

Ако буде избора одржаће се овог датума!

Одлука о одржавању избора још није донета.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Међутим, како сазнајемо од извора упознатог са дешавањима на седници председништва СНС-а избори, уколико их буде, би могли да се одрже 23. јуна.

Председник Србије Александар Вучић, јуче је на конференцији по завршетку састанка нагласио да одлука још није донета, али да смо данас ближи одлуци него што смо то били јуче.

- Избори сигурно неће бити на јесен. Ако их буде, биће или у јуну, или на пролеће следеће године - одговорио је Вучић на питање новинара.

Према сазнањима, термин у јуну био би 23. тог месеца.

Према речима председника, председништво странке је било за расписивање избора док је он остао уздржан.

Председник Србије и СНС Алексндар Вучић најавио је да 1. септембра крећу унутарстраначки избори у СНС, који ће бити окончани пре краја године.

- Хоћемо да видимо да људи који су добро радили, у интересу грађана, добију подршку, а да они који нису радили на такав начин ту подршку изгубе - рекао је Вучић новинарима након седнице Председништва СНС.

Он је подвукао да су потребне промене у локалној инфраструктури, те да је СНС спремна да чује не само предлоге чланова странке, већ и "обичних" људи.

- Како бисмо нашли најбоље за будућност, оне који одлично раде подржали, а сменили оне који су радили лоше и чијим су радом грађани незадовољни - рекао је Вучић.

Он је додао да је на седници разговарало о неколико важних тема, да је он изнео извештај о томе докле се стигло у разговорима са Приштином, као и анализу политичке ситуције у регион, али и у нашој земљи.

Прочитајте ОВДЕ шта је Лазански још рекао о НАТО агресији и какве је податке још изнео.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вучић: Србија не да да је сломе, Србију не могу да победе

 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА