Најновије

“Оптужена” : Трилер за који се тражи карта више стиже у биоскопе!

Аргентински трилер “Оптужена” ће се на редовном репертоару домаћих биоскопа наћи од четвртка, 28.марта у дистрибуцији Дексин филма. Карте су у продаји на благајнама биоскопа.

Фото-Дексин филм

Филм који је имао распродате пројекције на ФЕСТ 2019, трилер “Оптужена” (Акусада), почиње са приказивањем у биоскопима широм Србије од 28. марта у дистрибуцији Деxин Филма. Ово остварење приказано је на фестивалима у Торонту и Венецији (где је било у номинацији за најбољи филм) и бави се младом девојком која је једина оптужена за убиство своје најбоље пријатељице.

Долорес Дрејер има живот младе студенткиње све до момента док њена најбоља пријатељица није нађена брутално убијена. Две године касније, она је једина оптужена за злочин, и под притиском велике медијске изложености бива постављена у центар пажње: свако има мишљење о њеној невиности или кривици. Долорес се код куће припрема за изоловано суђење, док породица Дрејер ради као тим који жели да учини све како би одбранио своју ћерку. Али како процес напредује и притисак расте, тајне и сумње се појављују и унутар породице.

Према критикама  “Оптужена” је права, јака филмска прича у којој се ужива док се гледа, док публика ово остварење пореди са шпанским трилером “Невидљиви сведок” са Мариом Касасом у главној улози.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА