Најновије

ДОКАЗАНО! Срби су најдепресивнији народ! Ево зашто (ВИДЕО)

Гост емисије “Скенирање” у продукцији HelmCast-а био је психолог Градимир Kостић, који је више од пола века живео у Европи, Аустралији и на Новом Зеланду где је од “жестоког момка” И каскадера у филмовима стигао до дипломе доктора психологије.

Градимир Костић (Илустрација: HelmCast)

“Мој пут није био уобичајен. Са 16 година отишао сам из Југославије у Европу, а одатле у Аустралију и на Нови Зеланд. Био сам у једном периоду живота повезан са озбиљним  криминалцима и “жестоким момцима”. Радио сам као каскадер. А онда сам постао бизнисмен. И у моменту када сам имао највише новца И најлуксузнији живот оболео сам од озбиљне депресије”, објашњава Костић.

Пут до излечења , како каже, био је дуготрајан процес, али га је то да би схватио своју болест, мотивисало да упише и заврши психологију на Новом Зеланду.

“Тек када сам уписао и завршио психологију, успео сам да откријем праве узроке моје депресије и да схватим како она и чиме почиње. База за депресију може да буде генетска , али окидач је често тешка ситуација у којој се нађемо. Схватио сам да са тим искуством и схватањем узрока депресије кроз студије психологије могу да помогнем многим људима који пролазе тај тешки пакао”, објашњава Костић.

Он је казао да су Срби најдепресивнији народ на Балкану зато што су генерације системски уништаване како економски , социјално, тако и образовно.

Као бивши пацијент који се излечио од депрсије , а уз помоћ знања која је стекао као психолог написао је књигу – приручник “Како победити депресију” у којој је својим искуством И знањем објаснио технике како се на најбољи начин излечити од болести од које у свету годишње живот
изгуби 800.000 људи.

Како власт руши Његошеву цркву, погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Правилна исхрана код деце и одраслих

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА