Најновије

ДРЖАВА ДОНЕЛА ОДЛУКУ: Ево шта ће бити са патриотском шетњом "Бесмртни пук" (ВИДЕО)

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић разговарао је са амбасадором Руске Федерације Александром Чепурином.

"Бесмртни пук" у Београду 9. маја 2018. године (Фото: Јутјуб)

Министар Ђорђевић предочио је амбасадору Чепурину да ће ресорно министарство у сарадњи са Градом Београдом организовати "Бесмртни пук", шетњу у част Дана победе која ће бити уврштена у државне догађаје и која ће се обележавати сваке године истог датума.

Он је навео и да ће у шетњу бити позвани сви грађани, као и Удружења бораца и ветерана и са српске и руске стране, истакавши да ће и други градови у Србији, који буду имали жељу да тог датума организују шетњу под називом ,,Бесмртни пук", имати подршку Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, наведено је у саопштењу.

Амбасадор Чепурин захвалио је министру Ђорђевићу на залагању и настојању да се шетња "Бесмртни пук" уврсти у државни догађај и поручио да је Дан победе за Русију празник општенационалног поноса када се чува памћење на храброст војника који су животе дали за животе других.

Потписана је Букурештанска декларација. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Бесмртни пук 9.маја 2018. године у Београду

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА