Најновије

ВОЈСКА СРБИЈЕ ЈЕ СПРЕМНА! Напад на север КиМ завршио би се бежањем и расулом Харадинајевих снага!

Министар одбране Србије Александар Вулин упозорио је данас такозваног косовског премијера Рамуша Харадинаја да би се његов евентуални покушај уласка с војском на север Косова и Метохије завршио апсолутним неуспехом, "бежањем и расулом".

Војска Србије (Фото: Министарство одбране Републике Србије)

- Некажњени терориста Харадинај жели да понови злочине за које није кажњен. Зна Харадинај да га се Вучић не плаши, као што зна да би његов покушај уласка војском на север КиМ завршио бежањем и расулом - навео је Вулин у саопштењу за јавност.

Како преноси у саопштењу Министарство одбране, он је, реагујући на претње да ће "војска Косова" бити ту “ако Србија дође до границе”, оценио да зато Харадинај "чини све да би изазвао сукобе за које би окривио Србију и довео туђу децу да гину за његове циљеве".

Вулин је додао да "сви у међународној заједници који подржавају Харадинаја и који су спремни да своје држављане пошаљу да се боре за Хардинајево богатство и слободу треба да знају да 2019. није 1999. и да се свет неповратно променио".

- Србија више није ни слаба, ни сама као што је тада била. Грађани Србије могу да буду спокојни, Војска Србије је сигурна и спремна да испуни свако наређење врховног команданта и заштити мир и безбедност - истакао је српски министар одбране.

Лазански открива зашто Индија још увек није постала светска војна сила. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вулин поводом примопредаје четири белоруска “мига 29”

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА