Најновије

МИЛИЈАНИНА ШОК ИСПОВЕСТ - БИЛА САМ СИЛОВАНА! Извадио нож, jeзиви детаљи! Кроз сузе, једва говори! А Милојко...

Тренутно најактуелнија укућанка "Парова", Милијана Богдановић (21), која је у ријалити ушла са 53 године старијим дечком Милојком Божићем, испричала је причу из прошлости која је шокирала све.

Mилијкана (Фото: Јутјуб)

По њеним речима, она је силована од стране старијег човека, бившег љубавника. Милијана је открила сваки детаљ тог чина, а сви у вили нису могли да дођу себи.

Она је говорила о својој породици о недостатку новца који је затекао њену породицу. Тада се она, уз подршку мајке, одлучила да позајми новац од каматаша. Каматаш, тј.човек из обзбеђења, је неко са киме је она имала кратку везу.

Богдановићева је са њим већ имала сек*уалне односе али се са господином данас тужи за силовање...

- Отишла сам да узмем новац од њега, а онда смо кренули до банке. У колима ми је рекао да не може да подигне новац из банке и да је скренуо са пута, а онда је покушао да је силује. 

Онда је уследио тотални хаос, јер је рачуница попустила када је рекла да је у питању матура, а онда је изгубила невиност са петнаест, а онда три пуне године нису имали контакт...

Гости у студију и ријалити учесници остали су потпуно изгубљени у овом Милијанином времеплову.

- Пао је мрак, извадио нож а затим ме присиљавао да спавам са њим. Покушала сам да побегнем, а онда ми је затворио врата. Бацио ми је телефон и рекао нећеш нигде док не спаваш са мном. Тргао ми је дуксерицу, откопчавао панталоне и држао нож. Десило се то што се десило - причала је Милијана кроз сузе, док је Милојко само ћутао, а све детаље послушајте у видеу.

Секс Марка и Луне погледајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Скромно вече са Иваном Ивановићем.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА