Најновије

ПУТИН ШМЕКЕРСКИ ОСЕДЛАО ПОЛИЦИЈСКОГ КОЊА И ЗАЈАХАО: Оно што је поручио ће одушевити жене (ВИДЕО)

Владимир Путин посетио је 1. Оперативни пук полиције Главне управе Министарства унутрашњих послова Русије за град Москва. Долазак шефа државе одржан је уочи Међународног дана жена на позив припадница коњичке и туристичке полиције.

Путин на коњу (Фото: kremlin.ru)

Председник се упознао са историјом коњичке полиције и узорцима опреме, редом службе и дужностима коњичких и туристичких патрола.

Затим је Владимир Путин гледао демонстрације коњичког наступа, срео пензионисаног потпуковника полиције, ветерана из Другог светског рата Ораза Мамралијева и разговарао са женским особљем пука.

Руски шеф државе честитао је женама полицајкама Међународни дан жена и указао на јединственост јединице у којој служе. У пуку има више од 800 запослених, а једна трећина су жене.

Владимир Путин је поклонио орловског касача овом пуку. Као одговор, председнику је предата потковица за срећу.

Први полицијски пук је оформљен како би се осигурао јавни ред и мир током масовних манифестација и за патроле у шумско-парковној зони града, као и резерва брзог реаговања када се јављају групне (масовне) повреде јавног реда у Москви; Пук се састоји од 1. и 2. и 3. батаљона коњичке и туристичке полиције.

Фото: kremlin.ru

Током Путинове посете московској коњичкој полицији се догодила и мала '’непријатност'’, на коју руски председник, као велики љубитељ животиња, није реаговао. У моменту када је кренуо да се построји у линију са припадницама пука, коњ је кренуо у назад.

Колико је озбиљна ситуација у Сирији, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА