Најновије

ТРИФУНОВИЋ ПОНОВО УДАРИО НА ЧАНКА И ЛСВ: Војвођани, политичке фукаре и лицемери потурају вас

Председник Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић поручио је у четвртак грађанима Војводине да он није претња аутономији Покрајине, већ они политичари који су узурпирали ту идеју и учествовали у свим властима, укључујући ову данас, а да нису ништа урадили за политику за коју су добијали гласове.

Сергеј Трифуновић (Фото: Јутјуб)

"Политичке фукаре и лицемери које сам јавно аутовао прошлог петка, као и све кукавице, покушавају да се заштите потурајући вас, грађане Војводине као штит, трудећи се да докажу како ја нисам дискредитовао њих, већ вас", истакао је Трифуновић у отвореном писму Војвођанима.

Констатујући да Војвођани знају да није истина да је он њих дискредитовао у говору на протесту у Новом Саду, Трифуновић је упитао да ли постоји и један поштен гласач Лиге социјалдемократа Војводине који је бирачко право употребио да би се Ненад Чанак "ушемио" за власт са Српском напредном странком?

"Е то је, господо, прави скандал и то је права издаја", сматра Трифуновић.

Он је упитао и да ли је за посебност и мултикултуралност Војводине већа претња необуздани говор једног глумца или то што они који се декларативно залажу за аутономију Војводине због мало власти седе са људима који су политички синови странке која је на митингу у Хртковицима јавно читала списак хрватских породица које треба протерати.

Драги моји Војвођани, будите сигурни да Сергеј Трифуновић никада, али никада неће представљати опасност за вас и за аутономију Војоводине, већ управо они који је компромитују и злоупотребљавају као (контрацептивно) средство у политичкој проституцији, закључио је Трифуновић.

Да ли је рат наш усуд, сазнајте ОВДЕ.

Извор: ФоНет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Трифуновић: Чанак је крме

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА