Најновије

ТЕЛЕВИСА ПРЕСЕНТА: Миљана добила главну улогу у новој серији, изашао и трејлер! "Она је природан таленат, доживеће невиђени успех!" (ВИДЕО)

Из опуса продукцијске куће Телевиса Пресента стиже нам најновија сапуница у којој главни лик темпераментне и разуздане Ракел, тумачи ни мање ни више него учесница српског ријалити програма "Задруге 2", Миљана Кулић, а овај уносни пројекат, од ког се много очекује носиће назив "Присионера".

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Наиме, Миљана је више пута показала свој посебан дар за ову врсту телевизијског формата, а како сазнајемо челни људи ове продукцијске куће заинтересовали су се за Кулићеву гледајући је управо у овом ријалитију. 

"Ми смо за овај посебан пројекат тражили неког потпуно аутентичног, и оригиналног. Некога ко не мора чак ни да глуми, већ да буде потпуно природан и спонтан и оно што заправо јесте. То наравно није био лак задатак. Али ми смо то себи поставили и то је морало да буде тако и никако другачије. На Миљану Кулић нам је указао један српски продуцент, јер је знао шта нам треба, и било је довољно да погледамо пет минута тог ријалитија и да схватимо да је МИљана пун погодак за улогу "Присионере", откривају из продукцијске куће "Телевиса пресента", и објашњавају који је тренутак био преломни за њихову одлуку да ангажују Кулићеву за нову серију која ће како је најваљено имати 1.333.876 епизода, што би значило да ће ово бити Миљанин доживотни ангажман, јер ће серију "Присионера", тако снимати до краја живота.

"Кад смо видели како Миљана реагује када је ставе иза решетака, схватили смо да је она права особа за нас. То је преломило. Међутим и пре тога смо схватили да је изузетно даровита и да се одлично сналази у свим ситуацијама, а реагује моментално. Зна да направи озбиљну драму ни из чега, није јој проблем ни ако треба некога да изудара, или да гађа шољама, чашама, увек се снађе и нађе предмет који би заврљачила преко просторије некоме у главу, чак и ако нема ништа на видику у том тренутку. Изузетно је спретна и окретна. Може да плаче по цео дан и у сваком тренутку, што је једна од битнијих ствари, јер је продукција одлучила недавно да више не купује вештачке сузе, тако да то више није оција ", причају нам из "Телевисе пресента", и додају:

"Посебно нас је заинтересовао моменат где је објаснила како јој је и за лудницу требала веза, што управо указује на то да је Миљана редак примерак, те да је у тој мери аутентична да смо сигурни да ће бити велика звезда и да ћемо са њом направити планетаран успех. Позитивно у целој причи је и то што ћемо моћи доста новца и да уштедимо. Са Миљаном у главној улози, неће нам бити потребан ни унапред осмишљен сценарио, па тако нећемо имати трошкове око ангажовања сценаристе. Она је вишестуко талентована, тако да ћемо њу задужити и за тај део. Чини нам се да не постоји сценариста сапуница, који би умео да осмисли бољи сценарио од ње, притом се то код ње дешава потпуно спонтано и у тренутку. И одлучили смо да јој се у то не мешамо. Због тога, ићи ћемо за њом и снимати све што она смисли да у тренутку уради. Снимаћемо је док демолира по затвору, плаче, па чак и ако припуца, јер самим тим не морамо да ангажујемо чак ни статисте. Сада нам је јасно због чега продукцијаска кућа која емитује овај ријалити нема намеру да је избаци из те куће ни у најдрастичнијим ситуацијама. Сигурно да им се и те како исплати. Да смо Миљану раније уочили, ни ми је не бисмо пуштали. Ово ће бити најисплативији пројекат у историји пројеката "Телевиса Пресента" икада", тврде челни људи ове продукцијске куће, који су пресрећни због сарадње са Миљаном, а као најаву направили су и трејлер.

Све би то требало да изгледа овако:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mytavplovak on

Цео текст и сви наводи у њему су измишљени, и направљени да би забавили и насмејали, а инспирисани су видеом који је поставио Инстаграм профил  "mytavplovak".

Мада, ово можда и не би била тако лоша идеја.

Подсетимо се и драме у “Задрузи” кад је Миљана хтела да пресече вене и ломила све пред собом:

Луна и Марко се узбудили више него икада, па развалили туш кабину. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА