Најновије

ГЕОПОЛИТИКА: Срби се могу одбранити од америчког мрежног напада (ВИДЕО)

Амерички мрежни рат против Србије био је једна од тема којим се бави најновије епизода еmисије "Геополитика" аутора Mилорада Вукашиновића.

Eмисија "Геополитика" (Фото: Јутјуб)

Вукашиновић је са својим гостом Владаном Глишићем из Српског патриотског савеза говорио о последицама мрежног рата против Србије, али и могућности српског народа да се одрбани па и изведе контранапад у том неоружаном сукобу.

Тема мрежног рата отворена је у српској јавности захваљујући књигом “Мрежни ратови” Александра Дугина и Леонида Савина, као и књигом “Мрежни рат против Срба” аутора Слободана Стојчевића. Књиге можете наручити на линку ОВДЕ.

Глишић је изнео оцену да не треба бити превише песимистичан око искода мрежног рата против Србије тврдећи да наш народ је кроз историју умео да ствара и сопствене мреже и да се мрежним методама бори против непријатеља. 

Oн сматра да се од мрежног рата треба бранити чувањем и јачањем система вредности и савезом са блиским земљама. Глишић објашњава да савезнике за одбрану од мрежног рата треба тражити у Русији и Кини. 

Глишић је рекао да Срби нису изузетак и да се мрежни рат води и против других народа, па да га америчка дубока држава у САД води чак и против Доналда Трампа.

У наставку емисије они се баве политичком ситуацији у Србији, протестима који трају у великом броју градова у Србији, деловању Српског патриотског савеза у другим актуелним темама.

Интервју са аутором књиге “Мрежни рат против Срба” Слободаном Стојичевићем можете видети ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА