Најновије

ХРТ НЕ ПРЕСТАЈЕ ДА НИЖЕ СКАНДАЛЕ: Емитовали изјаве бранитеља испред натписа "Уби Србина"! (ФОТО)

ХРТ је у у петак у Регионалном Дневнику емитовао прилог у којем су бранитељи давали изјаве док је у позадини стајао натпис "Уби Србина".

Усташе (Фото: Јутјуб)

Портал Index. hr тим поводом преноси да, ако ништа друго, овај најновији пример доказује да ХРТ остаје доследан у скандалима и да баш никоме одговорном за ту емисију и информативни програм ХТВ-а ништа није било спорно.

То је требало да буде лепа прича о позитивној акцији и о Корчуланима који су поводом Дана бранитеља дошли у Вуковар како би помогли социјално угроженим породицама ветерана, али ХРТ је и ту успео да угура говор мржње и паролу о убијању Срба, наводи портал.

И током изјаве једног мештанина Вела Луке, и током изјаве Томислава Јосића, јавности познатог као коловође протеста у Вуковару на којима су се разбијале ћириличне плоче, у позадини је стајао графит "Уби Србина". 

ХРТ или није брига шта пуштају у етар, или им порука о убијању Срба не смета, наводи Индекс.

Индеx наводи да то, очито, није приметио, или му није сметало, ни ХРТ-ов сниматељ на терену који је чак током Јосићеве изјаве мало померио камеру тако да се још боље види цео натпис, а није, примећује портал, сметало ни било којем уреднику на ХРТ-у. 

Могли су, ако већ сниматељ није могао да направи кадар без позадине на којој је исписан говор мржње, барем да замагле тај део, констатује портал и додаје да "или их није брига шта пуштају у етар, или им порука о убијању Срба на телевизији коју смо присиљени плаћати не смета". 

Прочитајте ОВДЕ ко открива да је Слоба преварен потписвањем Кумановског споразума.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Клаушки: Бранитељи имају рат за Томпсона, а против других певача.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА