Најновије

Хилари због свог порнића са Билом послала бомбе на РТС! Шешељ открива шта је највише наљутило агресорку!

Новинар Џон Боснић гостујући у емисији на Јутјуб каналу "Српска прича" рекао је да је напад на РТС наредила директно Хилари Клинтион.

Шешељ (Фото: Јутјуб)

Он тврди да је жена била бесна због пропаганде против НАТО бомбардовања, те да јој је посебно засметао један порно филм. 

- Они су два дана пре тога целу ноћ емитовали неки полу порно филм о Хилари и Билу, као неку нашу пропаганду против њих. А Хилари је то сазнала и рекла:"Биле, ово треба да буде гађано!" И, гађано је - испричао је Боснић. 

Он је тада био дописник јапанске телевизије и у тренутку напада је требао да шаље материјал из зграде РТС за матичну кућу у Јапану. Он је објаснио да је закаснио 45 минута и да му је то спасило живот.

Председник СРС проф. др Војислав Шешељ каже да је Хилари толико мрзела Србе да је сигурно била спремна и на таква наређења. 

- Онај њен муж је изгледао као полуидиот поред ње. Наша телевизија је у то време кренула са изненађујуће добрим пропагандним програмом. Њу је на такве драстичне кораке могао да изазове и п*рно филм, али и она песма о обарању њиховог невидљивог авиона у Буђановцима. То је било разарајуће за њихову психу - наводи Шешељ. 

Адвокат Тома Фила сматра да је Клинтонова заиста извршила одлучујући утицај на Била да бомбардује Србију. 

- Хилари је могла Билу да нареди шта је хтела. Она је, по наређењу тадашње државне секретарке Мадлен Олбрајт, наговорила мужа да почне бомбардовање Србије да се не би десило да се Милошевић измигољи из те приче као што је претходно постигао споразум са Холбруком. А бомбе на РТС су бачене само да би се страним новинарима омогућило слање слика из Србије - каже Фила.

Подсетимо, Клитнонови су својевремено били у епицентру светске јавности због секс афере Била Клинтона и Монике Левински. 

"Витезови Џедаја" хтели са 175.000 војника да униште Србију, ево шта је спречило НАТО окупацију Београда! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА