Најновије

ПИВЉАНИН: Вучић је у изнудици и вероватно ће направити неку грешку! (ВИДЕО)

Подељеност и тензије у друштву су велике, и време је да се ситуација смири и стабилизује, оценио је новинар Блица Ранко Пивљанин. Председник Србије Александар Вучић је у изнудици, вероватно ће направити неку грешку у механизму сопствене власти, додао је он.

Ранко Пивљанин (Фото: Јутјуб)

Тензије и подељеност у друштву су велике, и власт их заоштрава са своје стране, најављују се митинзи, али време је да се то реши на миран начин, не би ваљало да се подели друштво и дође до нечега што не треба, казао је Пивљанин.

Говорећи о протестима, Пивљанин је рекао да је опозиција превише подигла лествицу са захтевима за оставке, Вучића, премијерке Ане Брнабић и председнице скупштине Маје Гојковић.

- Нико није толико наиван да помисли да ће 14. априла Вучић или Брнабић поднети оставке. Велики протест 13. априла може да буде нека врста апдејтованог упада у РТС, у смислу масовнијег окупљања, да се одржи та ватра, да протести не умру - сматра Пивљанин.

Како је рекао, власт се прерачунала у процени трајања протеста, очекивала је да протести трају као вилин коњиц. Власт реагује нервозно и више је она учинила у извођењу људи на улице него опозиција, односно има већи мобилизаторкси фактор од СзС.

- Вучић је у изнудици и вероватно ће направити неку грешку у механизму сопствене власти. Његов пад је инсталиран у систему његове власти, монстер партији, захтевима које имају, општој корумпираности, ту ће кренути распад. Пре него што ће опозиција направити велики пробој по било ком основу - сматра Пивљанин.

Прочитајте ОВДЕ ко заводи ред у цркви и како.

Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА