Најновије

ХОРОР! У ОКУ ДЕВОЈКЕ ЖИВЕЛЕ 4 ПЧЕЛЕ: Храниле се девојчиним сузама, док их лекар није једну по једну извукао напоље! (ВИДЕО)

Лекар на Тајвану пронашао четири живе пчеле у оку девојке.

Јапанка са пчелама у оку (Фото: Јутјуб)

Девојка (28) Хе је вадила коров кад су јој инсекти улетели у очи и тамо остали да живе. Офталмолог Хонг Чи Тинг био је шокиран када је извукао 4 милиметра дугачке инсекте из њених очију.

Девојка је отпуштена из болнице и очекује се да ће се потпуно опоравити. Пчелице привучене људским знојем понекад слећу на људе како би се њиме послужили. Но, како је показала неке студије ови инсекти пију и наше сузе јер оне садрже висок проценат беланчевина.

Девојци су док је вадила коров са гробова својих рођака инсекти улетели у лево око. С обзиром на то да се то догодило када је задувао ветар, она је мислила да јој је у око улетела земља. Међутим, неколико сати касније, очи су јој још увек биле отечене и болне, због чега је отишла да затражи лекарску помоћ.

"Није могла потпуно да затворити очи. Прегледао сам их микроскопом и угледао у њима нешто црно што је изгледало као нога инсекта", рекао је Хонг.

"Ухватио сам ногу и врло полако извадио једног инсекта, а онда сам видео још једну ногу па другу па трећу. Све пчелице су биле живе“, додао је он.

Прочитајте ОВДЕзашто су селфији болест.

Извор: Курир/Гардијан

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА