Најновије

СЕКСАЈТЕ СЕ И КАДА ВАМ НИЈЕ ДО ТОГА: Пет ствари које секс чини вашем телу, прва ће вас одушевити!

Онај еуфоричан осећај после секса није само у вашој глави, већ је видљив на вашем лицу, зрачи из ваше коже, а чак вам и повећава груди.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Веће груди

Када сте сексуално активни, брадавице су вам израженије јер се сваки пут кад се сексате укруте, а чак вам и масно ткиво груди може мало набрекнути па је визуелни утисак ваших груди да су веће и више... Тачно оно што сте увек желели, зар не?

Чиста кожа

Током и након секса ваша кожа добије "шус" ендорфина који има противупално деловање на ваше лице. Или другим речима, мање бубуљица! Осим тога, повећа вам се количина естрогена, који добро утиче на еластичност ваше коже и ствара колаген. Више секса значи више сјаја и мање бора!

Пуније усне

Убрзани проток крви утиче на ваше усне (које сте вероватно ионако користиле током предигре) тако да изгледају пуније и руменије.

Бистре очи

Бистар поглед, пуно срце, али дословно! Снажан напад хормона окситоцина који вам се догађа после секса и оставља вас у дивном блаженству заправо вам чини очи бистријима и отворенијима.

Румени образи

Сексуално вам узбуђење убрзава рад срца, што вам онда убрзава циркулацију и шири крвне жиле. Управо је то цела магија иза такозваног феномена "sex blush". Зашто трошити на руменило када се само требате редовито сексати?

Шок исповест жигола прочитајте ОВДЕ.

Извор: Cosmopoliten

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Луна и Марко у купатилу! Луна: Јебиии ме! 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА