Најновије

ИЛИЋ ЖЕСТОКО ОПЛЕО ПО ВУЛИНУ: Он је доказао да мора озбиљно да се лечи, не може да води војску! (ВИДЕО)

Поводом најновије одлуке Александра Вулина, министра одбране Републике Србије да од сутра ступи у штрајк глађу, огласио се и лидер Нове Србије Велимир Илић.

Велимир Илић, лидер Нове Србије (Фото: Јутјуб)

Илић је одлуку министра Вулина прокоментарисао као ненормалну и сумануту, с обзиром у каквој се ситуацији Србија тренутно налази.

- Ова влада која је ненародна направила је хиљаду изненађења грађанима Србије. Овог пута најглупља ствар коју сам чуо у свом животу, то је да министар одбране штрајкује глађу – каже Илић и додаје:

- Србија је у великом проблему. Србија је гранично незаштићена, Србија има сада једну веома тешку ситуацију коју мора политички да преброди и превазиђе, а министар се нашао да штрајкује глађу, измислио неке глупости, незадовољан је опозицијом – изричит је Илић.

Лидер Нове Србије је потом Вулина назвао ненормалном особом и замолио Врховног команданта Србије (Вучића) да нешто уради по питању министра Вулина, с обзиром на одговорност коју би требао да има као неко ко руководи одбраном земље.

- Министар је незадовољан народом који му долази пред скупштину. Он долази у скупштину и штрајкује глађу. Министар није нормална личност и ја молим Врховног команданта Србије да предузме одређене мере иначе са овим министром одбране ми сви нисмо сигурни, ниједан дан, ниједну ноћ. Вулин после овога што сада повлачи је доказао да мора озбиљно да се лечи – рекао је Велимир Илић, лидер Нове Србије.

Вулин од сутра штрајкује глађу. Погледајте ОВДЕ зашто.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Велимир Илић: Нисам будала да будем у Влади Ане Брнабић, Вучић је незрело дете

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА