Најновије

ШОКАНТНА ИСПОВЕСТ ЕЛИТНЕ ПРОСТИТУТКЕ: Прва муштерија био ми је маторац старији од мог ћалета, а кад сам урадила ово цена ми је скочила

Тема елитне проституције поново је у жижи јавности, откако се води истрага против неколико главних београдских макроа, а ВИП елитна проститутка И. О. (25) у исповести откива детаље свог живота, како је почела да се бави најстаријим занатом, као и све о тешким условима под којим макрои држе своје девојке.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Како каже, проституцијом је почела да се бави пре двадесете године, а почетна цена била јој је знатно нижа него што је сада, неколико година касније.

- Када сам почела да радим, имала сам једва осамнаест година. У свет проституције увела ме је пријатељица, коју сам упознала по доласку из мањег места у Београд. Занео ме је живот на високој нози, као и лак начин да то тога дођем. Одувек сам маштала да будем старлета, колико год то смешно да звучи другима. На почетку ми је речено да ћу по муштерији зарађивати 100 евра и у мојој глави је то била огромна сума, будући да сам одрастала у сиромаштву - почиње своју причу ова девојка и открива да јој је прва муштерија био  човек који је старији од њеног оца и сатима након тога плакала.

"Чим сам кренула озбиљније да радим и добијам препоруке, кренуо је и мој пакао. Код истог макроа радим више од шест година, а број девојака које је држао увек је био велики. Никада нас није било мање од 100. По начину на који су остале девојке живеле, знала сам да ће макро кад-тад да преузме контролу и над мојим животом. После само неколико месеци проституције, позвана сам на састанак с још четири девојке и тада ми је речено да ми је заказан термин код зубара, који ће ми уградити вештачке зубе, као и да ћу неколико недеља после тога морати да уградим силиконе у груди. Макро нам је потом наредио да свака од нас мора да штеди одређене паре да би себи купила сат и допринела елитнијем изгледу. Била сам срећна због тога јер сам дуго изгледала као девојчица поред осталих напуцаних девојака", прича она и открива да је с новим зубима, силиконима у уснама и грудима себи дуплирала цену.

"Само десет дана после уградње силикона у грудима, ставила сам и силиконе у уста. Више нисам радила за 100 већ за 200 евра. Могла сам себи да приуштим све што сам желела и почела сам да упадам у очи осталим девојкама које су радиле, а све до тада нисам им представљала никакву претњу. Скупоцени сат купила сам после два месеца и некако је све кренуло својим током. Ипак, с озбиљним муштеријама, кренуо је озбиљан однос са макром и он је одједном преузео контролу над мојим животом - каже саговорница и открива да је због звања елитне проститутке била осуђена да на сваких неколико месеци иде код психијатра, на часове страних језика, али и то да ни менструални циклус због тога више није био њена приватна ствар.

- Колико год да сам се навикла на то чиме се бавим, није ми било свеједно што је макро који се све до тада постављао као мој пријатељ, потпуно преузео контролу над мојим животом. Како би се организација проституције заштитила, остале девојке и ја смо у обавези да на свака два-три месеца идемо код психијатра са Кипра, који дође по позиву нашег макроа. Њему се жалимо, са њим причамо и он нама већ годинама манипулише и учи нас да останемо јаке под притиском и скривено живимо с тим. Осим тога, свака од нас енглески мора да прича савршено. Колико је наш живот на тацни макроа, јасно вам је по томе што у стану у којем се одржавају састанци постоји календар за сваку од нас и ту обележавамо када нам почиње менструација, а када се завршава - наводи проститутка и објашњава да је свакој девојци која ради стављено до знања да по цену живота не сме да проговори о макроу и муштеријама.

Шок исповест жигола прочитајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА