Најновије

ПРЕСТАЛА САМ ДА БРОЈИМ СА КОЛИКО ЊИХ САМ ИМАЛА СЕКС: Промотерка открила какве су највеће оргије на свету (ФОТО)

Перл Деријер престала да броји своје сексуалне партнере када је достигла цифру од 100 са 21 годином, а настоји да има 1.000 људи на догађају и обори јапански рекорд од 500.

Илустрација (Фото: принтсркрин)

Ова двадесетдеветогодишња промотерка има поједина строга правила која учесници морају да поштују, укључујући довођење пријатеља, кондоме и искључивање мобилних телефона.

Перл из Денвера у САД инспирисао је одлазак на безбројне приватне секс забаве.

Она је такође и присталица покрета "сексуално позитивни", који охрабрује безбедно и споразумно сексуално експериментисање.

- Људи можда мисле да ме мој стил живота чини похлепном за сексом, али то није случај – каже она.

- Престала сам да бројим са колико сам људи спавала када сам дошла до 100 – додаје она.

- Људи претпостављају да су сексуалне забаве нешто што се недавно појавило, а истина је да су одувек постојале, само су биле испод радара и нама испред носа све време – истиче она.

Перл, која ће учествовати на масовној оргији – време и место остају строго чувана тајна унутар "сексуално позитивне" комуне – радила је у осигуравајућој кући, пре него што је прешла у секс индустрију 2012. године.

На њеном канцеларијском послу тврди да су је послали у ХР службу, јер је њена веза са удатом колегиницом са посла чинила да се остали запослени "осећају непријатно", иако им је њен муж дао благослов.

Још увек отворено полиаморична – ужива у вези са више од једног партнера – тренутно живи са дечком Деном Патриком (35), који ради у угоститељству, и посећује своју девојку "домаћицу" Томи Тејли (30) у Даласу.

Њени партнери, који су делили кревет са њом, али нису сви заједно имали секс, срећни су због ње када има случајне сусрете са другим људима на оргијама.

Објашњавајући своју отворену везу, Перл, која је изгубила невиност са 16 година и први групни секс имала већ наредне године, тврди:

Никада не бих могла да замислим да једна особа испуни сваку моју физичку и емотивну потребу до краја живота. Зато ми свингерство прија.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pearl Derriere (@pearlderriere) on

- Могу да дођем на секс забаву са Деном и спавам са неким другим, некад чак и са пријатељем ког знам. Али, то га не узнемирава. Тако наша веза функционише. Немамо потребу да се осећамо несигурним, јер знамо колико једно другом вредимо – наставља она.

- Мој дечко је људско биће и разуме мене и моје потребе. Све док сам безбедна, разумна и у оквиру договореног, нема проблема – додаје она.

- Обома нам је неизмерно задовољство, када знамо да су сексуалне, физичке и менталне потребе оног другог задовољене – напомиње она.

Перл је открила своју љубав према оргијама и антимоногамним везама када је радила као бурлескна играчица 2012. године.

Ангажована је да плеше на приватној сексуалној забави – прва којој је прописно присуствовала – иако је раније имала групни секс, никада није видела како права оргија изгледа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pearl Derriere (@pearlderriere) on

Када сам закорачила у просторију, видела сам људе у интимном чину и била ухваћена помало неспретна, али сам убрзо схватила да је то као било која друга забава где људи причају и плешу – истиче она.

- Људи су могли да буду интимни, али и само да гледају ако тако желе. Стекла сам много пријатеља те вечери и остала очарана – каже она.

Ипак, без обзира на њен либерални приступ интимности, Перл има строга правила када се ради о оргијама – увек обезбеђује кондоме за госте и осигурава личну безбедност.

- Тестирам се на полно преносиве болести сваких шест месеци и увек сам чиста – тврди она.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pearl Derriere (@pearlderriere) on

- Како бисмо се осигурали да људи не буду сувише пијани или неуредни, пуштамо их на забаву уколико су дошли са пријатељем или партнером. Тако, ако се неко провуче или чини да се остали осећају непријатно, обраћамо се особи са којом је дошао – напомиње она.

Да ће неко бити снимљен је такође страх код оргија и због тога нико не може да уђе са електричним уређајима или мобилним телефоном. Потребна нам је атмосфера поверења, како би се сви забавили – додаје она.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pearl Derriere (@pearlderriere) on

Срећом, Перлина мајка не осуђује њен избор каријере и њих две су веома отворене. То није случај са њеним оцем, који мисли да је она обична организаторка догађаја.

И док се Перлин живот врти око секс индустрије, она признаје да води љубав са момком и девојком само једном недељно.

Нада се да ће догађај који планира довести до сексуалне револуције.

Исповест елитне проститутке прочитајте ОВДЕ.

Извор: mirror.co.uk

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ана Марија објашњава шта су оргије

 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА