Најновије

УПАМЕТ СЕ, БРАЋО СРБИ: Отворено и оштро писмо Србима

Нићофор Аничић, председник Друштва српских домаћина, упутио отворено и оштро писмо Србима. Овај текст је објављен у новом броју Геополитике, који можете купити од ове недеље на киосцима.

Нићифор Аничић (Фото: Јутјуб)

Пише: Нићофор Аничић

Србија и Срби су у тами. Наши преци Срби су у тешким ситуацијама могли да нађу излаз и начин спаса и да се извуку из кризе, а данас Срби, од сопствених дивљака, људи издајника, пљачкаша и непријатељских послушника, не могу да се отресу. Нажалост, чаме у тами која је, из дан у дан, све гора.

Народе, јадни, чемерни, дозвољаваш да тобом манипулишу и да те воде у пакао као што чобанин, са шаком соли, води овце где он хоће. Шта је то у вашим главама да не разликујете добро од зла? Жути вас водили, водили и заводили у паучину, тако да су вас припремили за плејбоја Вучића да вама манипулише како му српски непријатељи наређују. У свим институцијама поставља њихове људе и шпијуне.

Све вам је затровао, али најгоре је што вама је душе затровао и што изгубисте све вредности српског домаћина. Плаћа канцеларију Тонију Блеру, том српском зликовцу, да уништи што није уништено. Тони Блер и Клинтон су нас разорили, а несрећни Вучић даје два милиона долара Клинтоновој жени за изборе. Срам га било.

Остало му је још јадно Косово. Ако се не спречи подела Косова, изгубисмо земљу и нацију. Нема поделе и предаје Косова, и нема подела међу нашом браћом Србима на Косову и Метохији.
Уводи НАТО да забрани Србима да се зову Срби, (НАТО има канцеларију у нашем Генералштабу), да забрани српски језик и српску историју у школама. Ако то, Срби, дозволите, боље да се нисте ни рађали.

Да ли се питате да ли се може живети срамно и у понижењу? Питате ли се докле ће ове продана душе, издајници и нељуди да вас лажу и уништавају вашу душу? Има доста примера наших предака шта им је значила слобода и српске светиње. Ја ћу вас подсетити на великог Љубомира Ковачевића, историчара и академика, како је се понео када му је погинуо син јединац у Кумановској бици.

Љубомир Ковачевић, велики српски историчар, академик, учитељ Владимира Ћоровића и таст Милана Ракића је, како је забележила тадашња штампа, након Кумановске битке сам, у посебном вагону, допратио у престоницу тело свог сина јединца. Владета Ковачевић је 21. октобра 1912. херојски положио свој млади живот за ослобођење Старе и Јужне Србије. Над отвореним гробом, док су сви у несагледивој маси света плакали, сузу није пустио само отац јунаков. Према сведочењима присутних, одржао је кратку бесмртну беседу којом је додирнуо саму срж српског етоса и етноса, посветивши жртву и свога сина и његових сабораца у свим вековима.

„Сине, пет стотина година српски народ чекао је тренутак да се ослободи Косово, и дочекао га је. Ти си пао у рату за ту свету ствар и ја сам поносит што сам као отац данас у стању да те свесно и са поносом жртвујем идеалу за који сам и сам живео.
Сине мој,
Иди и реци цару Лазару, Милошу Обилићу и свим косовским јунацима да је Косово освећено. Однеси им глас наше радости и буди им весник једног бољег доба за цело Српство!“

Данас што се дешава у Србији са Србима је, како рекох раније, јадно и чемерно. Овај шљам, који је успео да изађе на површину, не само што не зна да води државу него неће брата да пита за савет, чини све наопако како му српски непријатељ наређује. А пошто је ђаво ушао у све, баш све поре друштвеног пословања, ни код опозиције нажалост нема слоге. Сваки вуче на своју страну. Сваки је паметнији од другога – љубомора, себичност, лукавство завладало – да те Бог сачува од свих тих несретника. Србима треба да буде јасно да само себи могу и треба да помогну, да сами своју будућност граде и праве, као и да их само слога може да спасе.

Једини излаз за нас је – међусобна љубав, поверење и поштовање, одлучност Срба да реше да раде и да стварају у својој мајци Србији која је најбоља у свету. Србија треба да протера издајнике, лопове, невернике, и сваког оног који у души носи зло. И да поништи све оно што су издајници потписала са Европском унијом и Шиптарима. Под хитно ставити Шиптарима до знања да воде рачуна како се понашају са нашом браћом на Косову и Метохији и да наше светиње не руше. Оно што су срушили, обиће им се о главу кад-тад.

Треба да знате да су политичари у ЕУ уништили своје државе, економију и свој народ. Немачка силна индустрија уништена је и прешла у руке других народа, да их ја не именујем. Такав прљав пут Србима не треба. Ставити у план да сви издајници морају бити кажњени и уписани на споменик срама. Сигурно је да ће тај споменик бити највећи у Србији, јер је велики број нељуди, што издајника, што лопова и криминалаца.

Ој Србијо, натопљена крвљу наших честитих предака, да ли ће доћи време да у теби дођу на површину домаћини и да тобом руководе и да Срби буду честити како би уживали у твојој лепоти!

Колико је новца ДОС добио за изручење Милошевића, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Геополитика

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Интервју Нићифора Аничића

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА