Најновије

НОВО МОЋНО ПУТИНОВО ОРУЖЈЕ: Крстареће ракете, паметне бомбе и дронови непријатеља немоћни на небу изнад Русије!

Напредни системи за ометање радија Пол-21 по први пут ће у наредном периоду 2019. године стићи у руску централну војну област у оквиру програма реформе трупа, рекао је у понедељак начелник за електронско ратовање у окружном штабу генерал-мајор Сергеј Портних.

Руска војска (Фото: Јутјуб)

- Ми смо лидери у испуњавању програма реформи у Централном војном округу. Тренутно, ми управљамо преко 60 одсто нових типова наоружања и војне опреме, укључујући електронске контра-системе Красукха, Мурманск и Борисоглебск-2, као и нове системе Силок намењене за борбу против беспилотних летелица - рекао је генерал.

- Ове године очекујемо долазак модула за ометање Пол-21 за борбу против беспилотних летелица и смањење ефикасности коришћења крстарећих ракета - додао је он.

Модули за ометање Пол-21 по први пут ће стићи у војску за електронско ратовање у руском Централном војном округу, нагласили су у прес служби војне области.

Модули за ометање радија Пол-21 намењени су заштити виталних објеката оружаних снага и инфраструктуре земље од прецизног оружја, као што су непријатељске крстареће ракете, паметне бомбе и дронови. Пол-21 омогућава електронским ратним трупама да потискују сигнале који се преносе путем ГПС, Галилео и Беидоу сателитских канала.

Руска централна војна област заснива се на територији Волге, Урала и Сибира интегрисаних федералних округа и 29 руских региона. Структурно, Централна војна област такође укључује неке прекоморске објекте: 201. војну базу у Таџикистану, интегрисану војну базу Кант у Киргистану и јединице стациониране на територији Казахстана.

Диктатор је свргнут! Русија подржала војску. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Руска војска 2019. године

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА