Најновије

ШЕШЕЉ ПОСЛАО СТРАШНО УПОЗОРЕЊЕ СРБИМА: Данас нам опет спремају зло они који су нас бомбардовали, али једно никада не смемо заборавити

Делегација Српске радикалне странке предвођена председником др Војиславом Шешељем јуче је у Батајници положила венце на гроб Милице Ракић и присуствовала двадесетогодишњем помену од мученичке смрти ове невине трогодишње девојчице.

Шешељ (Фото: Јутјуб)

Велики број присутних грађана и функционера Српске радикалне странке још једном је неутешним родитељима, сестри и брату мале Милице упутио речи подршке у болу и тузи која се не смањује ни после двадесет година од како су њен млади живот угасили злочиначки НАТО пројектили.

Председник радикала др Војислав Шешељ оценио је да српски народ не сме и никада неће заборавити ниједну невину жртву која је пала током агресије НАТО пакта на Савезну Републику Југославију и подсетио да они који су нас 1999. године бомбардовали, како би нам отели Косово и Метохију, и данас на различитим пољима неуморно раде против интереса Србије и српског народа у целини. 

Страшна смрт Милице Ракић која је постала симбол свих невиних жртава и страдања током агресије вечита је опомена, како за нашу тако и за све будуће генерације, да као народ морамо знати ко су нам непријатељи и да морамо учинити све да Србија јача у сваком погледу и да се повезује са народима који су нам традиционално пријатељски. 

Американци почињу да граде флоту роботизованих ратних бродова. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА