Најновије

ШОК НА "БАЛКАН ИНФО": Гост у емисији направио џоинт па га понудио Тешановићу (ВИДЕО)

Новинар и аналитичар Џон Боснић у емисији продукције "Балкан инфо" говорио је о великој профитабилности узгоја индустријске конопље у Србији. Боснић је рекао да то може бити спас за српску пољопривреду и економију,

Teшановић и Боснић (Фото: Јутјуб/Правда)

Боснић је открио да је са пријатељима посадио 25 хектара индустријске конопље у Србији и да ће остварати зараду од око милион и 800 евра. Он је објаснио читав процес производње и прераде ове биљке.

Реч је о конопљи, која за разлику од индијске конопље, нема висок ниво ТХЦ у себи па самим и тим њен узгој је легалан у Србији, а користи се за добијање лековитог уља, семена док се стабљика биљке користи у индустријској производњи.

Боснић је открио и да је завршио у полицији са својим пословним партнером јер су их комшије пријавиле да гаје индијску конопљу, али да су након анализа пуштени уз извињење полиције за грешку.

На самом крају емисије, Боснић је замотао џоинт од индустријске конопље и запалио га објашњавајући да он нема психоактивно дејство и да је легалан и здравији од цигаре. Боснић је понудио џоинт и водитељу Теши Тешановићу који је то одбио.

Тешановић је заклети противник алкохола и наркотика, као и пушења па се није предомислио ни кад је Боснић објаснио да пушење индустријске конопље нама утицаја на психу.

Погледајте како је то изгледало:

Kaко је хрватски историчар шокирао Европу због Нотр Дама прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА