Најновије

АЛБАНАЦ ПРОВОЦИРАО СА ЗАСТАВОМ У БЕОГРАДУ: Побегао, па се хвалио по друштвеним мрежана

Српска десница најоштрије осуђује кукавичку провокацију непознатог Албанца који се сликао са заставом Албаније у центру Београда, а затим побегао, да би након тога ту слику ширио на друштвеним мрежама.

Албанска провокација (Фото: Српска десница)

"Као и сваки храбри Албанац, и овај је имао храбрости на 5 секунди да се из аутомобила у покрету слика у центру Београда са њиховом заставом, а затим је побегао главом без обзира јер зна да у Србији и даље постоји јако патриотско упориште, какво је Српска десница и да таква провокација не би прошла само са немим посматрањем" истакао је председник Српске деснице Миша Вацић који је уједно позвао и државне органе да реагују тим поводом.

"Лик и идентитен те шиптарске јуначине немамо јер, наравно, није имао храбрости да стане својим именом, презименом, главом и брадом иза овог кукавичког потеза, али имамо његове регистрационе таблице, а то је довољно да Министарство унутрашњих послова реагује и детаљно провери ко то провоцира у ово време када се тензија свакодневно може осетити у ваздуху. Стога апелујем на министра Стефановића да полиција пронађе дотичног провокатора и казни га у складу са законом јер ће у супротном следећи пут реаговати народ, а то би онда био доказ да државни органи не раде посао како треба и да народ мора да узме правду у своје руке" упозорава Вацић.

"Шиптарски терористи лажне државе Косово су хапсили званичнике ове земље који су уредно најавили свој долазак, а сада мисле да могу да провоцирају и у сред Београда! У напред их упозоравамо да ми из Српске деснице то нећемо толерисати" био је јасан Вацић.

Српска десница подсећа грађане Србије да је стање тешко, тензије су велике и да морамо увек и свуда бранити Свету српску земљу - Косово и Метохију. Напади и провокације су константне, притисци су огромни и због тога је важно да се никада и нигде не опуштамо и да никада и нигде не дозвољавамо да овакве "јуначке" провокације прођу без реакције.

'’Нема предаје, нема поделе - Косово је Србија. Догодине у Призрену!'’, речено је у сапштењу Српске деснице.

Како Република Српска ракетама брани Србију, погледајте ОВДЕ.

Извр: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шиптар прозива Србе у Београду на литији

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА