Најновије

Најгледанији руски акциони филм Т-34 од овог четвртка у биоскопима

Најгледанији руски филм тренутно, блокбастер Т-34, наћи ће се на редовном репертоару домаћих биоскопа од овог четвртка, 25. априла, у дистрибуцији Дексин филма. Ова акциона прича о пожртвованости, љубави и храбрости своју централну причу заснива на чувеном руском тенку из II светског рата.

Фото-Дексин филм

Уз велику храброст, неустрашиве борбе и  нераскидиву љубав, руски војници успевају да побегну из немачког ропства у полу-разореном тенку Т-34. Групу руских војника, које је предводио командант тенка Николај Ивушкин (Александар Петров познат по главној улози  Саше у филму ЛЕД), заробиле су немачке снаге које су марширале на Москву током Другог светског рата. Да би спасао своје људе и своју земљу, млади поручник Ивушкин покреће одважан план за бег уз помоцћ преводиоца, лепе  Ање (Ирина Старсхенбаум), и хаварисаног легендарног совјетског тенка Т-34. 

Филм је добио изузетно много позитивних оцена, а критичари хвале квалитет продукције и одличне ефекте. Овај филм је такође постигао и комерцијалан успех зарадивши 2,2 милијарде рубаља (око 26 милиона долара) за само недељу нада приказивања у Русији. Тренутно се по заради налази на другим месту икада међу највећим руским блокбастерима  са преко 8,5 милиона гледалаца. За потребе филма направљено је преко 25 сценографија, међу којима је и руско село и ратни камп. Пет војних историчара консултовано је током снимања филма.  „Т-34“ написао је  и режирао Алексеј Сидоров.

 

Извор:Правда

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА