Најновије

СИРИЈСКА ВОЈСКА ЛИКВИДИРАЛА БИН ЛАДЕНА! Убијена и два његова саборца у западном Алепу! (ФОТО)

Током викенда, огранак специјалних снага Хаџат Тахрир ал-Шама извршио је операцију иза линија Сиријске арапске војске (САА) у западном делу града Алепа. Напад се показао успешним јер су џихадисти убили 19 сиријских војника који су се улогорили у подручју Акраба у западном Алепу.

Сиријска војска (Фото: Јутјуб)

Током напада, џихадисти су такође изгубили бројне борце, укључујући и јеменског милитанта. Тројица џихадиста које је убила Сиријска арапска војска (САА) означена су као:

Сајаф Ал-Санани (Јеменац)
Бин Ладен Ал-Банијаси (Сиријац)
Абу Ахмад Ал-Хомси (Сиријац)

Лево – Сајаф ал Санани (Јеменац), горе десно – Бин Ладен ал Бинајаси (Сиријац) и доле десно – Абу Ахмад ал Хомси (Сиријац) су ликвидирани припадници сиријске Ал Каиде, познатије као Хаџат Тахрир ал Шам (Фото: AMN)

Од почетка априла, џихадисти и сиријска војска су имали снажну размену ватре у покрајини Алепо; ово је изазвало велике губитке на обе стране. Прошле седмице, џихадисти су циљали неколико цивилних подручја у граду Алепу, убивши више од 15 људи за 48 сати. Сиријска арапска војска (САА) је од тада довела појачања у западни Алепо како би повећала безбедност у граду.

Глумио председника па и сам постао председник. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА