Најновије

Отишла је са њим на први састанак, одмах су завршили у кревету: Усред сeкса урадио је ово са прстом, излудео ме!

Била сам у посети код добре другарице у Бечу, два-три месеца после раскида са дечком са којим сам била у вези три године. Још сам пречесто причала о њему, и другарица ме је убеђивала да треба хитно да га заборавим.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Рекла ми је да би требало да се забавим мало, док сам ту, код ње, далеко од куће, и да има другара којег би могла да ми набаци, али ја сам то одбијала.

Али, авај, могу вам рећи да ме је преварила. Изашли смо те вечери у четворо, моја другарица са своји дечком, који је повео и свог другара, којег је она већ била наменила мени. Шетали смо градом и ћаскали, попили неколико пића, а онда отишли у стан њеног дечка. И тамо смо мало поседели, и морам признати да је момак којег ми је била наменила почео да ми се свиђа током тих неколико сати, а и пића су учинила да се скроз опустим и да се осећам одлично. Имао је плаву косу и уско лице, био је висок и врло симпатичног осмеха.

Нисам имала појма да имају паклени план за нас двоје. У једном тренутку, Маја и њен момак примили су телефонски позив, и тобоже су морали да оду некуд да хитно нешто обаве, а нас двоје су убедили да останемо у стану и да их сачекамо. Била сам помало кивна, јер сам наслутила смицалицу, али, чудно, истовремено сам била и узбуђена.

Причали смо можда још петнаест минута, а он ми је онда ставио руку на колено. То је било толико спонтано и природно, да нисам осетила ни трунку нелагоде. Ускоро смо се љублили и хватали, а кад је почео да ми скида фармерке, зауставила сам га само да га питам да ли има кондом. Будући да јесте, за који минут је био у мени. Заједно смо доживели оргазам, у року од неколико минута.

Били смо потпуно заборавили на другаре који су нас оставили саме у стану, а када смо се одморили од првог пута, убрзо смо се спојили још једном. Најпре смо се мазили и љубили неко време, а када смо се узбудили довољно, поново је био на мени. Сада је све редио спорије и методичније, и било је још боље.

У једном тренутку мало се одаљио, и почео да ми додирује усне прстом. Гурнуо га је у уста, те сам почела да га сензуално сисам. Невиђено ми је пријало да га на тај начин додатно узбуђујем, али нисам слутила шта он намерава да уради.

У једном тренутку, подвукао је руку под моју г*зу и тим влажним прстом почео да ми надражује другу рупу. Прво ме је то изненадило и уплашило, стегла сам му мишице, али сам се ускоро опустила и почела да уживам. Нисам могла да верујем колико ово може да повећа ужитак. Имала сам осећај да ћу буквално експлодирати од уживања.

На крају, када смо се почели да се облачимо, рекла сам му да је овај секс био заиста феноменалан и да ми је жао што морам да се вратим у Београд већ сутра ујутру. Тражила сам неки сувенир од њега и он ми је дао привезак у облику отварача за пиво.

"Дај и ти мени нешто", рекао је он насмејавши се, а мени је на памет пала најлуђа идеја. Дала сам му своје гаћице чиме се он невиђено одушевио... Био је то велики корак у заборављању несрећног бившег…

Елитна проститутка открила најпрљавије тајне политичара. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА