Најновије

ИСПОВЕСТ РАСПУШТЕНИЦЕ: Петком носим анимал принт, напаљења сам и ...

Џејн (43) је очајна, јер јој ћерке прете да ће је се одрећи ако се поново спетља са неким мушкарцем и ако само помисли да има секс. Ово је њена шокантна прича.

Илустрација (Фото: принтскрин)

- Имам две прелепе ћерке. Једна има 23, а друга 25 година. Њихово мишљење је да ја у својој 43. години треба да престанем да фарбам косу, да се сређујем, да имам секс и да треба да се облачим као средовечна жена, да не кажем баба. Зашто бих то учинила? Још увек изгледам добро, петком увече у граду носим анимал принт и одлично ми стоји. Мушкарци ме и даље загледају. Још увек сам срећна, напаљена и забавна. Па, ја сам прави секс симбол - отпочела је своју исповест Џејн.

- Ћерке кажу да се још увек нису опоравиле од мог претходног раскида из 2017. године. Додуше тај растанак и јесте био трауматичан за све нас зато што ме је мој бивши прогонио и претио ми месецима. Чак је и полиција била укључена у све то и било је потребно неколико судских одлука како би се све смирило и коначно ме је оставио на миру. Превазишла сам то. Платила сам све своје дугове из прошлости и коначно имам самопоуздање. Мој бивши сада живи на другој страни земаљске кугле и мени руже опет цветају. Али моја деца не доживљавају то тако. Кажу да још увек пате од емоционалних последица мог раскида и не желе да имам љубавника поново. У ствари претиле су ми да ће ме се одрећи ако се икада поново заљубим. Очигледно је да је мој укус за мушкарце ужасан и да ја уопште немам прави одабир. Понекад сам тужна због тога. Можда и јесу у праву. Одметник сам у души и изгледа да привлачим само лоше момке. Тренутно имам два обожаватеља који једва чекају да ме изведу на састанак и драго ми је да сам и даље пожељна - прича она и додаје:

- Проблем са мојим ћеркама је тај што су уздржане и све схватају преозбиљно. Обе су удате и имају своју децу, али ми се чини да су превише зреле за своје године. Ја нисам као оне. У њиховим годинама била сам много више откачена и забавна. Зашто бих остала код куће и чувала њихову децу када могу да излазим и наставим свој живот? - пита се Џејн.

- Пре неко вече сам имала сукоб са старијом ћерком која ми је рекла да сам наивна и глупа и да не треба никоме да верујем с обзиром на своју прошлост. Зашто не могу да се разведре и да ме оставе на миру?! - завршава шокантну исповест Џејн и тражи помоћ да би решила свој проблем.

Београдски бизнисмен проговорио о елитној проституцији: Оргијали смо са 60 девојака, секс је коштао 1.000 евра. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Дејли мејл

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА