Најновије

ТАЈНИ ИЗВЕШТАЈ КОЈИ ЈЕ УНИШТИО СНОВЕ ЗАПАДА: Истраживали скривене милијарде Владимира Путина и ево шта су нашли

Шта ако се сви пробудимо једног јутра и коначно схватимо руски менталитет? Само замислите, уместо да слушате бајке о Русији и Владимиру Путину, свет би био у стању да брзо прође кроз планине негативних глупости како би видео истину. Ово је прича о „другом“ Владимиру Путину, оног чија су оскудна плата и средства управо откривена.

Путин (Фото: kremlin.ru)

Пише: Phil Butler

Љути гусари који су покушали да опљачкају наслеђе Руса мрзе Владимира Путина. Они такође мрзе Русију коју Путин и његове колеге покушавају да подигну.

Бил Браудер, Михаил Ходорковски, Џорџ Сорош, па чак и руски медијски тајкуни као што је Владимир Гусински, предводници су освете банкарске елите против руског вође.

Браудер је придобио покварени амерички конгрес у доношењу Закона Магнитски,  смешног закона којим се Русија и Путин кажњавају зато што се не подвргавају надкапиталистима који су хтели да украду огромно богатство Русије. Али главни план постаје све очигледнији са сваком, пролазном, русофобичном причом Вашингтон поста.

Последње незаконито и неукусно дивљање против Путина тиче се његовог “наводног” богатства. Неколико сати након што је Кремљ објавио плату руског лидера и статистику нето вредности, разорни вукови либералног поретка урлају од бола због скупих ручних сатова које Путин поседује. Ова Quartz прича није ништа ново.

Према “генијима” западне економије, Путин вреди између 70 и 200 милијарди долара. Он је такође верзија Чаробњака из Оза 21. века због његове способности да потпуно сакрије највећу хорду богатства икада нагомилану од стране једне особе (сарказам је неопходан).

Ово мистериозно богатство је потпуна „рекла-казала“. Од Вашингтон поста до непознатих сајтова са објавама попут  Богати горила, банковни рачун руског лидера је ???? само зато што је неко тако рекао. Браудер је разоткрио фантазију о Путиновом богатству тврдећи да је бивши официр КГБ-а нагомилао 200 милијарди долара отприлике у исто време када је шеф Hermitage Capital-а стављен на руску листу најтраженијих. Али све остаје на спекулацијама. Пропаганда искоришћава чињеницу да већина западњака не разуме Руса.

Путину не треба новац. То је једноставна реалност и не треба нам експерт за Путина да бисмо то схватили. Размислите о ономе што говорим. Сваки “стручњак” чије текстове читате или чујете да прича о Владимиру Путину оставља једноставну особу иза фантазије.

Више пута сам дискутовао о Путиновој прошлости и његовом успону на власт, и нигде у његовом карактеру нема трачака олигархије. Заборавите на чињеницу да нико не може наћи ту замишљену хорду блага. Оставите све спољне изгледе живота руског вође. Познавање Путина лежи у проучавању његове посвећености породици, служењу и већем плану за Русију.

Шта ако су сви ти сатови поклоњени Путину? Можете ли замислити да Владимир Путин мора да извади кредитну картицу кад год оде на вечеру? Шта је са транспортом? Покућством? Вожња чамцем дуж Волге? Мислите ли да ће Владимиру Путину требати једна рубља до краја живота?

Човек је спасио руске бизнисмене, руске војнике, руске докторе и адвокате и рибаре од највец́е пљачке у људској историји – а „стручњаци“ се питају из угла капиталистичког менталитета милијардера.

Рецимо, у интересу аргумента, да Путин жели да види повратак СССР-а. Да ли је Стаљин чувао огромну количину новца како би финансирао своје одморе?

Када је Никита Хрушчов умро, да ли су открили италијанске виле и рачуне у швајцарскм банкама?

Шта је са  Леонидом Брежњевим? Молим вас да одвојите време да прочитате овај декласификовани ЦИА извештај о Брежњеву да бисте стекли увид у руски менталитет.

Можда Лењинови праунуци живе животним стилом деце Парис Хилтон или Доналда Трампа? Не, последњи рођак Лењина је Дмитриј Уљанов, православни свештеник у западном руском граду Иванову. Лењинова нећакиња Олга Уљанова, књижевница, преминула је још 2011. године, не остављајући никакво богатство.

Пре него што прихватите Владимира Путина таквим каквим га његова огромна војска непријатеља представља, покушајте да користите заједничку објективност у одсуству истине.

Зашто би 10.000 новина, хорде мозгова, западних обавештајних агенција, глобалних елита, па чак и холивудских звезда оптужило Владимира Путина да нема доказа? Одговор постаје све очигледнији у актуелним догађајима као што су затварање новинара и оснивача Викиликса Џулијана Асанжа.

Западне технократе, олигарси, финансијери хеџ фондова и елитни банкари лажу до неба и ми можемо доказати њихову врсту крађе – али Путин је и даље криминалац? Дошло је до тачке у којој је злочин против Путина нека врста распец́а.

Коначно, када добијете времена да мало истражите, покушајте да схватите како медији попут Бизнис инсајдера-а стављају своје неквалификоване репортере на случај Владимира Путина.

Прича под насловом „9 цитата Владимира Путина који нуде застрашујући увид у његов ум“, Ејн Кејн, која обично покрива Walmart, Target, i Costco, открива да интелигентни људи треба да верују идиотима.

Њену причу поново је објавио The Independent у Великој Британији, а да се није толико осврнуо на искуство аутора. Схватате, зар не? Чак су и стручњаци из Walmarta били задужени да ураде криминални профил најбогатијег човека на свету. Можете прочитати како је  Costco изгледао када је први пут отворен 1983. Можда су у том објекту скривена Путинова огромна богатства!

Владимиру Путину није потребно огромно богатство. Његово име је све што жели и што му треба. Затварам свој „стручни“ случај.

Путин хитно шаље 20 моћних сухоја Су-30СМ у војну базу ван Русије - Москва издала наређење! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
[Translate to English:] [Translate to English:]

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА