Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ЈЕЗИВИ СНИМАК СА ШРИ ЛАНКЕ! Терориста помазио девојчицу, а онда се разнео у цркви!

У недељу је Шри Ланка била погођена низом координисаних бомбашких напада у црквама и хотелима у главном граду Коломбу и другим градовима, када је убијено преко 300 људи и рањено најмање 500 других.

Нападач са Шри Ланке мази девојчицу по глави пре крвавог пира (Фото: Јутјуб)

У недавно објављеним снимцима CCTV, један од седам осумњичених бомбаша самоубица је виђен како се зауставља како би помазио девојчицу по глави пре него што је детонирао бомбу. Снимак, који је објавила црква Св. Себастијана, приказује човека који носи руксак, приближавајући се олтару у препуној цркви.

Најмање 321 особа је погинула, а додатних 450 је повређено у недељу, за време католичког Ускрса, у осам наизглед координисаних експлозија које су потресле хотеле и цркве широм земље. Шест експлозија се догодило у главном граду Шри Ланке у Коломбу, док су се две експлозије догодиле у западном граду Негомбу и источном граду Батикалоа.

Портпарол владе Шри Ланке признао је током конференције за новинаре у Коломбу у понедељак да је било најава обавештајних агенција о могућим терористичким нападима на хришћанске објекте у земљи. Шри Ланка је покренула кривичну истрагу одмах након напада и до сада је ухапсила 40 осумњичених.

НАТО поново бомбардује на Балкану. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА