Најновије

ОВО ЈЕ ТАЈНИ СПИСАК СРБА ЗА ОДСТРЕЛ! Британска служба креће у обрачун на Балкану! На удару су ови политичари, официри и владике!

Британци сачинили списак неподобних Срба, а на списку су, осим политичара, и српски генерали и владике... Милорад Додик, председник Председништва БиХ, открио је да постоји британски списак Срба за које они верују да су због блискости са Русима непријатељски настројени према њиховој земљи. Додао је да Британци имају намеру да се разрачунају са тим људима...

И Шешељ на списку (Фото: Синхуа/ СРС)

На том списку, према нашим сазнањима, на првом месту налази се Милорад Додик, следе академик Матија Бећковић, правник Дејан Мировић и адвокат Горан Петронијевић, посланик Владимир Ђукановић, лидер СРС-а Војислав Шешељ, председник „Заветника“ Стефан Стаменковски, као и још око 300 Срба из Србије, Српске и Црне Горе, међу којима су српски генерали који су бранили земљу током ратова деведесетих и за време НАТО бомбардовања, са Владимиром Лазаревићем на челу, као и неке српске владике које у својим беседама нису штеделе Британце, попут Амфилохија...

Занимљиво је да је неколицини људи са британског списка забрањен и улазак у Црну Гору...

Срђан Перишић, саветник за политичка питања председавајућег Председништва БиХ Милорада Додика, каже да ће Британци врло брзо почети са бруталном сатанизацијом свих људи које су пописали.

- Тај списак дефинитивно постоји, али није коначан и још се допуњује. Важно је напоменути да то није обичан списак са именима, правили су га специјалци из британских обавештајних служби и ту су садржани сви прецизни подаци о људима који су за њих проблематични. Обрачунаваће се са њима тако што ће их у прозападним медијима оптуживати да раде за руске тајне службе, да добијају новац од Руса, да су повезани са криминалним структурама у Србији и Српској. Копаће им по приватним стварима, па ће измишљати да су насилни према женама, а ако се на списку нађу и жене, њих ће оптуживати да су алкохоличарке, да су лаког морала… После медијске сатанизације ће покушати да спрече њихово било какво јавно деловање јер су наводно екстремисти, неофашисти, шовинисти и да као такви не смеју да трују јавност и друштво. На крају ће бити проглашавани непожељним особама у земљама ЕУ, одакле ће их и депортовати - објашњава саговорник.

Матија Бећковић:

- Ја се чудим да се Британци те лепе идеје нису знатно раније сетили.

Стефан Стаменковски:

- Пре месец дана, фондације са седиштем у Лондону и Амбасада Велике Британије биле су покровитељи конференције на којој су „Заветници“ били једна од укупно две теме. Представили су нас као политичку организацију коју треба зауставити на време јер угрожава њихову визију Србије, коју виде као колонију, јер се они своје империјалистичке политике нису одрекли.

Владимир Ђукановић:

- Импонује ми ако сам на том списку. Британци су највећи лицемери, нанели су већу штету српском народу него било ко у читавој историји и зато ми је драго ако су ме сагледали као неког њиховог потенцијалног противника.

Горан Петронијевић:

- То је та чувена западна демократија - прављење спискова за одстрел, претпостављам да ће следећа фаза бити да нас стрпају у неки логор. Чим сам на том списку, значи да радим добру ствар за Србију, свиђа ми се и друштво у којем сам се нашао.

Караџић хтео 96. да се преда, одустао јер би га Милошевић убио! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА