Најновије

Ево која поза нас најчешће доводи до врхунца - и не није она за коју мислите!

Занимљива анкета у којој је учествовало 5000 испитаника, доноси занимљиве податке о оргазмима широм света - колико често глумимо, колико често свршавамо и у којој пози највише стењемо од узбуђења...

Илустрација (Фото: Pixabay. com)

Само што нисмо ушли у месец оргазама, а који би био бољи начин да га прославимо него да откријемо понеку прљаву тајну о оргазмима широм света? Сви их волимо, али до данас нисмо знали да се неки сећају свог првог великог "О". Желите чути више? Читајте даље...

Колико су чести?

ЛЕЛО анкета открила је да готово половина испитаника увек има оргазме за време секса са својим партнером, тачније њих 46.1%. Ово звучи као да нема разлога за бригу, зар не? Тим више ако додамо податак да се само 4.7% изјаснило да никад не доживљава врхунац са својим партнером.

Што се тиче соло игре и оргазама - за оних 74.4% који га увек постигну, не можемо ништа учинити, али за 20.2% "често", 2.6% "ретко", остатак "јако ретких" и "никад" имамо предлог. Зашто не потражите помоћ ЛЕЛО играчака које гарантирају задовољство без обзира на то јесте ли у вези или не.

И само информација за ширу слику; 10.4% испитаника има оргазме свакодневно, 60.3% неколико пута недељно, а 22.7% вас има недељно оргазме.
 
Жао нам је чути за 3.7% оних који их имају месечно, 2.3% ретко и 0.5% никад.

Потешкоће и изговори

А зашто заправо не можете постићи оргазам током секса с партнером? Већина с 28.9% се не може опустити, 26.2% нема довољно клиторисне стимулације, а остатак је навео различите изговоре: оптерећеност физичким изгледом, недостатак комуникације, умор, стрес, превише алкохола…

Осим провокативним доњим рубљем, сексуални живот можете зачинити и с мало дирти тока, али и играчкама. 

Глуматање

52.7% испитаника признало је да је глумило оргазам, а остатак од 47.3% то никад није направило.

Што се тиче разлога, 38.6% је глумило како би се партнер добро осећао, а 24.6% да што пре заврше секс.
 
Људи, немојте глумити оргазме! На крају ћете време потрошити на то да пробате што боље одлумити и нимало нећете уживати. Важнија ствар је да отворено причате са својим партнером и помогнете му да научи како да вам приушти оргазам. Знамо да то није једноставно за направити, али ће сигурно исправити ствари.

Време за секс играчке

Двострука невоља - 46.2% испитаника анкете често и понекад користи секс играчке. Анкета је открила да их 4.5% никад не користи, а 3.1% их је пробала, али их не поседује. А то се мора променити. Претраживање страница са секс играчкама, може вас упознати са жељама за које нисте знали. Откривање нових спознаја у сексу може отворити расправе и потакнути фантазије које су претходно биле неостварене. Још један разлог за секс играчке је чињеница да је 60% испитаника признало да је лакше постићи оргазам уз помоћ интимних додатака. Мислимо да је време за шопинг.

Позе и делотворност

Изненађење - доги стајл поза побеђује са 31.9% испитаника који кажу да је то за њих најбоља поза за постизање оргазма. Следи класик, мисионарска поза, где је 26.9% рекло како је то њихова "ит" поза. "Каубојка" је добила подршку код 18.2% испитаника.

Слатка сећања

Да, неки се заиста сећају свог првог оргазма - 59.3% сањари о оним првим трнцима који пролазе кроз њихово тело... Можда је управо то разлог данашњих интензивних оргазама - на лествици од 1 до 10, 33.3% дало је оцену 8, а 23.6% чак и више - деветке и десетке. Један велики "О" за њих!

Прочитајте ОВДЕ занимљиву исповест једне жене.

Извор: gloria. hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА