Најновије

ПОКЛОНСКА: Порошенку је време да се спрема за бекство!

Посланица Државне думе са Крима Наталија Поклонска саветује одлазећем председнику Украјине Петру Порошенку и његовим сарадницима да се спремају за бекство.  

Наталија Поклонска (Фото: Риа)

- Господин Порошенко и компанија треба да скупљају ствари које ће им требати за далеко путовање током бекства, када дође време да одговарају пред народом за своје поступке - рекла је Поклонска.

Према њеним речима, председнички избори у Украјини су показали да је народ уморан и да не прихвата антируску спољну политику.

- Порошенко жели да на крају још више погорша општу ситуацију у Украјини, чак су и срамни закон о језику пожурили да усвоје. Надам се да ћемо у блиској будућности видети процену штете коју је Порошенко нанео народу током своје владавине. Бар се надам - додала је Поклонска.

У Украјини је 21. априла одржан други круг председничких избора на којима је победио комичар Владимир Зеленски, са 73,22 одсто гласова бирача.

Министар покопао понос америчке авијације, Пентагон у агонији! Шта није у реду са њиховом најсмртоноснијом летелицом?! Прочитајте ОВДЕ све о томе.

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА