Најновије

ОБРАЧУН СТАРЛЕТА НА ТВ: Станија извређала Сандру Африку - Ја сам завршавала факс док си ти играла око шипке!(ВИДЕО)

Станија Добројевић је за изглед и певање добила много комплимената од стране жирија, али не и од Сандре Африке, која је рекла да је боље да је само играла.

Станија (Фото: Јутјуб)

Искрени коментар певачице Станији се није свидео, па је одмах почела да се брани.

- Нисам очекивала никакву похвалу, то је девојка која је кренула као го-го играчица иза Милета Китића. Навикла сам на твоју сујету и коментаре од раније - рекла је Станија, а Сандра јој одбрусила:

- За тебе немам шта да кажем, изгледаш добро, нисам рекла да изгледаш лоше, коментарисала сам твоје певање. По мени су Матора и Суза урадиле то како треба. Ти си ми била лошија за нијансу од њих, њих си покварила. Немам потребе да будем љубоморна на тебе, имам 31 годину и јако сам успешна. Ја сам овде и ти су ту.

Станија је у том тренутку побеснела и имала само једно да каже:

- Ја сам за разлику од тебе ишла на факултет, док си играла око шипке.

- Не бих даље да водим ову тему, не знам зашто си се увредила. Мени је катастрофа ово, правиш се паметна. Из мојих уста никада ниси чула да ја говорим нешто за тебе. Наравно да нећемо да настављамо ово - изјавила је Африка док је трајала "Задруговизија", видно изнервирана због Станије.

Иако јој је Сандра одговорила и прекинула расправу уживо, огласила се на Твитеру поруком која је покренула лавину коментара.


- Морамо сви на факс - написала је певачица, а онда су се ређали коментари који су подржавали певачицу, али било је и оних који су писали да је боље што је ишла на факултет него да је плесала око шипке.

Прочитајте ОВДЕ све о Станијином призору за неверицу, погледајте видео.

Извор: Српски телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА