Најновије

ПРИЗОР КОЈИ ЋЕ ПАМТИТИ ЦЕЛОГ ЖИВОТА: Позвала сам га у стан, почели смо да се скидамо, а оно што је уследило следило ми је крв у жилама

Никоме не бих препоручила да фрајере налази на караоке вечерима у клубовима, али будући да у једном радим као шанкерица, то ми је била једина прилика да упознам мушкарце и евентуално их одведем кући. То сам урадила и са овим и испоставило се да сам од њега добила најгори секс у животу.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Он је био једна од наших редовних муштерија. Висок, добро развијен, невероватно културан и добро је певао. Што се мене тиче, био је пун погодак, и тако сам једне вечери раније завршила смену, попила са њим пар пића и одвела га код себе. Појма нисам имала шта заправо доводим кући, пише колумнискиња портала "TheCut".

Напомињем да сам ја прилично ситна девојка, а он је крупнији од стандардних мушкараца. Док смо се љубили, подигао ме је да би ме однео до кревета, а у следећем тренутку сам осетила да се дешава нешто невероватно. Обмотала сам ноге око његовог струка и одједном сам осетила као да седим на некој грани. Да, био је то његов пенис који је готово премашио целу моју задњицу. Почела сам да бринем. Да ли је могуће да је заиста баш толики?

Када смо се скинули и ја добила прилику да га потпуно осмотрим, облио ме је зној. Био је то прави пенис из најгорих порнића, огроман. Покушала сам да останем хладнокрвна - уосталом, није ми то први пут да се сусретнем са натпросечно великим пенисом. И можда би и прошло добро да се он није заправо и понашао као порно звезда. Пре него што сам се снашла, била сам у ваздуху и то наглавачке и некако поред свега тога имала секс. Нимало ми се то није допало.

Рекла сам му да ме спусти, што је одмах урадио. И док сам долазила себи, признао ми је да му величина пениса прилично често прави проблем у сексу. Понудио ми је да пробамо опет, али већ сам дигла руке.

Међутим, у наредних пар недеља почела сам да се нећкам. Био је баш згодан и некако ми није било у реду да некога одбијаш само због дела тела на који нема никакав утицај. Питала сам се и да ли сам ја имала погрешан приступ - можда само треба да променим угао, па ће се болно искуство неком магијом претворити у магичан секс. И тако смо се једне вечери поново сусрели у бару. Он је био мој Монт Еверест а ја сам решила да поново окушам срећу.

Овог пута сам пре секса решила да поставим нека основна правила: прво, имаћемо најобичнији, стандардни секс, без лудачких поза. Ја ћу бити горе како бих све контролисала. Пристао је, и ја сам се успела на њега успут дишући онако како сам научила на јоги. И успело је, макар на неки начин. У сваком случају, овог пута је прошло без повреда, иако сам секс није био најпријатније искуство. И то је у реду, људи се ионако не пењу на Монт Еверест ради пријатног искуства. Никад му се више нисам јавила, а будући да ме ни он није контактирао, рачунам да му није први пут да девојка дигне руке од њега након првог секса.

У чему је тајна доброг провода у кревету прочитајте ОВДЕ.

Извор:  thecut. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Секс у Задрузи

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА