Најновије

EКСПЛОЗИВНИ ОРГАЗМИ: Ова места на телу су eрогене зоне, а ви то нисте знали! Посветите им се!

Уколико на телу имате места на која сте осетљиви на додир или сте голицљиви ако вас ту неко додирне, та места производе најјаче сензације и то су ваше ерогене зоне. Зато следећи пут када будете водили љубав, речите партнеру да им се посвети.

Илустрација (Фото: Beeg. com)

Врат

Предњи и задњи део врата су најосетљивији, па се од додира осећају жмарци. У врату се налази много нервних завршетака, а и кожа је прилично танка.

Теме

Постоји разлог зашто масажа темена толико одговара. Овај део главе има толико нерава, да и најмања стимулација може да помогне да се осећате опуштеним. А пошто пре сексуалног узбуђења треба да будете опуштени, ово је најбољи начин да започнете. Пробајте лагано да кружите прстима по темену партнера, а онда полако повећавајте интензитет.

Уши

Овај део тела је толико осетљив, да чак и најмањи додир ствара узбуђење. Лагано лизање или чак грицкање и партнер ће вам полудети. Истраживања су показала да су уши директно повезане с оргазмом. Шкољка ува најосетљивија је на додир. Они који имају минђуше и пирсинге биће још осетљивији на додире.


Задњи део колена

Ово није део тела за који би на прву помислили да је секси, али кожа је ту поприлично осетљива из истог разлога као и врат - јако танка кожа и пуно нервних завршетака. Лагана масажа задњег дела колена одличан је почетак.

Надланице

Сигурно сте приметили да се жиле на надланицама баш јако назиру. Дакле, овде је кожа танка и подложна стимулацији. То је и интиман део тела који није навикао на такве додире, па ће и то створити посебну атмосферу.

Стомак/абдомен

Јесте ли икада чули за оргазам који се догоди кад радите вежбе за трбушне мишиће. Да, то заиста постоји. Не само да стискање и опуштање мишића доприноси оргазму, стомак је осетљив и на додир. Баш због близине абдомена и интимних делова тела, још је напетије, а и пупак је место које не би требало да заобилазите.

Учитељице се обнажиле, која је најбоља погледајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вече са Иваном Ивановићем.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА