Најновије

ВИДЕЛИ СТЕ КАКО РАЗБИЈА МОЋНИ РУСКИ ПАНЦИР-С1: Међутим, Панцир-СМ просто разваљује, нећете веровати шта погађа!

Руске ваздухопловне снаге тестирале су најновији ракетни систем "Панцир-СМ", који се показао добро против квадкоптера, изјавио је у суботу заменик команданта руских снага, генерал-пуковник Јуриј Грехов.

Панцир-СМ (Фото: mil.ru)

- Током ваздушне обуке одржано је 54 борбене и теоријске наставе. Окупили смо све на једном месту и одржали часове три дана, што се завршило у пракси. Конкретно, Панцир-СМ систем, најновија верзија Панцир система противваздушне одбране, показала је своје високе перформансе на ултра-малим циљевима као што су квадкоптери - рекао је Грехов у емисији “Ехо Москва”.

Посебност Панцир-СМ је нова мултифункционална станица за посматрање са фазним антенским низом. Захваљујући томе, радар види циљеве у домету до 75 километара. Дакле, циљни опсег комплекса Панцир-СМ је повећан на 40 километара, што је двоструко више од постојећег Панцир-С1. У 2017. години, Јури Борисов, тадашњи заменик министра одбране Русије, рекао је да ће модернизовани систем Панцир-СМ ракета “земља-ваздух” и противавионско оружје са проширеним дометом бити створен 2018. године.

Снаге генерала Калифе Хафтара надиру према Триполију. Погледајте ОВДЕ шта се дешава.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ракетни систем Панцир-СМ

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА