Најновије

Зависница од секса (30) из Шефилда: Момак ме је на журци гледао како имам односе са шесторицом! (ФОТО)

Лори је тридесетогодишњакиња из Шефилда и зависна је од секса, а она је у целибату од када је постала мајка. Прво искуство такве врсте имала је са само 12 година.

Лори (Фото: Инстаграм селфи)

Још као млада тинејџерка осетила је своју страст, и већ у првим изјавала признала је да никада не може да се засити. Једва је чекала да иде на састанке, а све се променило када је схватила да би то могло да науди њеном сину Хенрију.

- Изгубила сам бројку са колико мушкараца сам спавала, али мора да је између њих 100 и 200. Никада не могу да се заситим. Када сам схватила да би то могло да утиче на мог сина Хенрија, одлучила сам да тражим помоћ - рекла је Лори за "Сан".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laurie Jade Woodruff (@lauriejaderotic) on

Зависница је своје богато сексуално искуство описала у књизи, па се "Дневник сек

Она је прво искуство имала са 12 година, а признала је да су јој се свиђали и дечаци и девојчице, а годину дана касније имала је и дечка. А када је напунила 20 година жеља је постала све јача.

- Ишла бих у секс клубове са друговима након излазака, јер сам јако желела секс. Мој бивши ме је чак водио на велику секс журку, где ме је гледао док сам имала односе са шесторицом мушкараца одједном. Недељно сам спавала са неколико мушкараца, чак и када нисам била расположена за те ствари. Осећала сам се немоћно јер нисам могла да контролишем своје жеље, а како би умирила то размишљање, окренула бих се сексу. Упознавала сам странце на Инстаграму, писали би ми поруке у којим су ми давали комплименте, а онда би се нашли због секса -испричала је Лори.

Лори се мучила да нађе и сталног партнера, а иако је имала "шест дугих веза", тврди да мушкарци не могу да прихвате "отворену везу".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laurie Jade Woodruff (@lauriejaderotic) on

Да мора да потражи помоћ, схватила је када су је двојица мушкараца уходила. Кренула је на састанке групе зависника од секса. У том моменту је имала дечка Ијана, који је подржавао, али је притисак био велики између њих током "опоравка" да су на крају раскинули.

Лори је у целибату четири месеца захваљујући групи и нада се да ће пронаћи новог партнера.

- Наравно, то сам и даље ја. Увек ћу бити веома сексуална, али ако пронађем дечка, надам се да ће моја моногамија успети. Прихватам себе такву каква сам. И не осећам срамоту везано за то - закључила је Лори.

Како до експлозивних оргазама сазнајте ОВДЕ.

Извор: sun.co.uk

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вече са Иваном Ивановићем.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА