Најновије

МИЛАН КАЛИНИЋ МЛАТИО НАВИЈАЧА ЗВЕЗДЕ У ПИОНИРУ, ЧОВЕК ЗАВРШИО КРВАВЕ ГЛАВЕ! Скандалозно понашање водитеља Пинка!(ВИДЕО)

Крваву увертиру имао је јучерашњи дерби између Црвене звезде и Партизана, који су црвено-бели добили убедљиво резултатом 84:63.

Милан Калинић (Фото: Јутјуб)

Наиме, док је трајало загревање играча оба тима, пред почетак утакмице глумац и водитељ Милан Калинић сукобио се с једним од навијача у ВИП делу, у првом реду поред терена.

Разлог за сукоб био је тај што је поменути навијач, иначе ватрени присталица Звезде који са својим пријатељима путује на многа гостовања црвено-белих чак и у иностранство, наводно сео на место које му није припадало.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Telegraf Sport (@telegrafsport) on

То је изнервирало Калинића, који се нашао у друштву Марка Вучковића, једног од вођа навијача Црвене звезде са Сењака. Глумац је прво ушао у вербални сукоб с навијачем Звезде, а онда су прорадиле и песнице.

- Шта се*еш ти? - тим речима обратио се Калинић навијачу, после чега је кренуло брутално песничење. 

У овом тренутку анонимни навијач пожалио се, како су присутни посведочили, да је њега неко први ударио, због чега је ускоро избила фрка чији је кључни табаџијски актер био Милан Калинић.

Репортер се нашао у близини у време поменутог инцидента. Осим Калинића несрећног звездаша песницама у главу млатила је још једна особа. У том тренутку полиције није било нигде, а тек пошто је навијач завршио крваве главе, појавило се обезбеђење у жутим прслуцима.

У истом делу дворане налазио се и бивши лидер ДС и некадашњи министар Драган Шутановац, који је задржавао видно разјареног Калинића да се још бруталније не обрачуна с навијачем.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Telegraf Sport (@telegrafsport) on

Ту се мотао и редитељ Југ Радивојевић, још један ватрени навијач Звезде, али он није учествовао у инциденту.

Део сукоба који недвосмислено указује на Калинићеву улогу у тучи објавио је и новинар Владан Тегелтија на друштвеним мрежама:

Непосредно после меча Калинић је појаснио своју улогу у овом крвавом инциденту:

- Где сте баш ви звали што сте ставили најгори наслов? Само ћу вам рећи, дошао сам на утакмицу сам, као што увек долазим - рекао је Калинић новинару Телеграфа.

Иначе, како преноси овај портал, полиција је обавестила дежурног тужиоца о умешаности глумца и водитеља у инцидент. Уколико тужилац одлучи да реагује, Калинић би могао да се суочи с новчаном казном од 150.000 динара и претњом два месеца робије.

Познатом навијачу Звезде ово није први пут да долази у сукоб са законом. Далеке 1992. године из просторија Спортског друштва Црвена звезда с неколико пријатеља покушао је да изнесе телевизор марке Сонy. У томе их је спречило обезбеђење, а Калинић је 2011. осуђен на 4 месеца условно.

Две године касније глумац је учествовао у саобраћајној несрећи у којој је тешко повређен возач, али се нагодио с Тужилаштвом.

Следећи инцидент десио се 2017. кад је водитељ за воланом свог џипа прешао у супротну траку сударивши се с возилом с мађарском регистрацијом. Том приликом повређене су две особе.

Калинић би могао да оде у затвор због неодазивања на судске позиве.

Прочитајте ОВДЕ

Извор: espreso. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Калинић је познат по свађама.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА