Најновије

НА ИЛИЏИ СЦЕНА КАО ИЗ АМЕРИЧКИХ ФИЛМОВА: Трчи дрогирани мигрант с ножем у руци и јури човека! (ФОТО)

Новосарајевски члан већа Срђан Срдић био је очевидац туче у Малој алеји на Илиџи у суботу, када је 16-годишњи мигрант из Марока Ј. А. напао држављанина Турске наневши му ножем лакше повреде.

Мигранти у Сарајеву (Фото: Јутјуб)

Срдић је на друштвеним мрежама детаљно описао догађај, коментирајући да више „није сигуран у свом граду“. 

"На Илиџи сцена као у америчким филмовима. Кроз Малу алеју, и то у по бела дана, трчи дрогирани мигрант с ножем у руци и гања човека! Седим с друштвом и не могу да верујем! Срећа па су конобари из оближњих кафића успели да га савладају, Бог зна шта би се на крају десило. У свој овој фрци најгоре је прошла девојка, која је покушала да се склонити, и задобила је тешку повреду колена и човек који је избоден ножем у руку", написао је Срдић.

Дан пре, Наила Градишића, пензионера који је живео у сарајевском насељу Отес, убили су лопови које је затекао како претурају по његовој кући.

 

"Већ два месеца у насељима Грбавица и Ковачићи дешава се огроман број провала у станове и подруме, а, према свему судећи, ради се о добро организованој екипи лопова. Моје комшије и ја смо у страху... За наредну седницу Општинског већа Ново Сарајево спремио сам доста питања за начелника Полицијске управе Ново Сарајево, јер се моје комшије, породица и ја не осећамо сигурним у свом граду", навео је Срдић. 

Прочитајте ОВДЕ ко то поново блокира Србију и у чему.

Извор: Курир/Avaz. ba

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Туча миграната у Сарајеву…

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА