Најновије

ШОК У ЕМИСИЈИ! Бивши Арканов телохранитељ напао Павковића:Има вилу од 2 милиона евра! Знам од кога је узео новац...А онда се из затвора јавио..

Паре које су момци давали из Швајцарске су биле намењене за породице погинулих полицајаца. Међутим, те паре су завршавале код генерала Небојше Павковића.

Небојше Павковић (Фото: Јутјуб)

Ово је о некадашњем начелнику генералштаба ВЈ Небојши Павковићу рекао бивши телохранитељ Жељка Ражнатовића Аркана, Милош Петковић Дафина. 

Петковић је у интервјуу за Балкан инфо рекао да је Павковић био задужен да те паре дели. 

"Међутим он је очито те паре задржавао код себе и делио их са својим колегама што се види по вили коју је направио у Лештанима. Његова вила брате вреди два милиона евра. Па одакле ти паре бре да направиш толику вилу? Погледај ти колико он има станова", рекао је он. 

Према његовим сазнањима ниједна породица није добила ни динар.

"Одакле Павковићу шлепер вискија? Ти си генерал, одакле теби паре за шлепер висикија? Колика ти је плата била? Ево нек Павковић објасни одакле му толике паре. Он је забранио да те паре из Швајцарске иду директно породицама погинулих полицајаца, већ је средио да оне иду преко њега. Е он је то искористио и задржао паре", оптужио је Петковић генерала Павковића. 

С друге стране, Павковић је у телефонском разговору са новинаром Балкан инфа демантовао све што је Петковић изјавио рекавши да ће некадашпњег Аркановог телохранитеља тужити због свега изреченог. 

"То су најобичније глупости. Ја заиста одлучно одбацујем све што је тај човек, кога иначе не познајем, рекао о мени. Мислим да су те гнусне оптужбе, које је изрекао, политички мотивисане да би ме компромитовао после писма које сам упутио борцима Треће армије. Све што је рекао имаће прилику да докаже на суду јер моји адвокати већ припремају тужбу", рекао је Павковић. 

За крај, на питање клако је и шта ради иначе, Павковић је рекао:

"Мало сликам, мало се бавим спортом, пишем још две књиге..."

Прочитајте ОВДЕ исповест припадника чувене 63. падобранске бригаде.

Извор: Балкан инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА