Најновије

КОЛИКИ ЈЕ ИДЕАЛАН "ВРШЊАК"? Коначно имамо одговор о савршеној величини пен*са- изненадићете се!

Стручњаци са сајта везаног за здравство "DrEd. com" одлучилу су да коначно ставе тачку на нагађања да ли је величина пениса битна, и ако јесте, која би то идеална величина била. У ту сврху су спровели истраживање где је анкетирано више од 2.000 људи. Питали су их колики је просечан пенис и, још важније, шта мисле, колики би требало да буде?

Илустрација (Фото: принтскрин)

Резултати показују да су Британци најскромнији, са обзиром да су масовно одговорили да сматрају да је просечан пенис дугачак тек 12.4 цм, док верују да је идеалан "вршњак" дугачак 14.2 цм. Са друге стране ма колико Британци били скромни, жене широм света верују да пенис треба да буде већи.

Најмање скромни били су Пољаци. Они верују да је просечан пенис дугачак 15.7 цм, а од идеалног пениса очекују да буде дугачак 17.3 цм. Приближним цифрама баратају Аустрија, Италија и Немачка, док Американци имају највећи раскорак - они, верују да је идеална дужина 14.3, а да би требало да буде 17 цм.

- Забрињавајуће је то да људи чак и стварну просечну дужину пениса виде као малу. Док је и даље немогуће проверити да ли разлика од само два центиметра може да направи неку значајну разлику у сексуалном задовољству оба партнера - тврде истраживачи, додајући да мушкарци заправо маштају о већим пенисима, док су жене реалније у својим очекивањима.

Тако да се као закључак намеће да су жене широм света рекле да сматрају да је просечан пенис дугачак 13.8, а да сматрају да би идеална дужина била 15.8 центиметара. Док са друге стране мушкарци верују да је просечан пенис дугачак 14.1, а да би требало да буде чак 16.6 центиметара, преносе страни медији.

Трикове како да јој пружиш најбоље орално задовољство погледајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА