Најновије

УСРЕД БЕОГРАДА, УМАЛО СЕ ПОБИШЕ ПАРТИЗАНИ И ЧЕТНИЦИ: Пљуштале жестоке увреде, за длаку избегнуто крвопролиће!

Напознати мушкарац са штакама насрнуо на присталице четника, викао: "Фашисти! Живео Тито!". Припадници ПОКС-а му нису остали дужни, па су неки почели да вичу "Је*о те Тито".

Кнез Михаилова, Београд (Фото: Јутјуб)

У центру Београда умало је дошло до туче, када је анонимни младић са штакама почео да провоцира присталице ПОКС-а. Како се сазнаје са лица места, за сада непознати младић са штакама, сачекао је колону присталица ПОКС-а у кнез Михаиловој улици, а онда почео да им добацује.

- Фашисти, живео Тито, где вам је застава НДХ - викао је.

Припадници ПОКС-а му нису остали дужни, па су неки почели да вичу "Је*о те Тито". Према речима очевидаца поједини су се и залетали на њега, али на срећу није дошло до већег инцидента.

Покрету обнове Краљевине Србије (ПОКС) стигла је јуче у 11 часова електронска пошта са поруком претње, да ће припадници тзв. Новог СКОЈ-а извршити терористички напад на колону присталица ПОКС и других учесника најављене сутрашње Прве антифашистичке монархистичке шетње у Београду.

ПОКС је ипак позвао грађане да се одазову шетњи упркос овој претњи, јер су убеђени да ће је припадници МУП озбиљно схватити, као и обезбеђење и предузети све потребне радње да се одржи у миру и максималној безбедности.

Погледајте ОВДЕ шта је Лазански поручио Скоту.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА