Најновије

МИГРАНТ ПОКУШАО ДА СИЛУЈЕ ЗВЕЗДУ ГРАНДА: Певачица нападнута на паркингу испред зграде (ФОТО)

Мигрант јој је упао у ауто и почео да виче: "Дај ми секс!" Успела је да га слика телефоном, па га је полиција брзо пронашла и ухапсила. Она и даље живи у страху... Певачица Дуња Поповић, некадашња учесница музичког такмичења "Звезде Гранда", пријавила је полицији мигранта који ју је напао док је улазила у аутомобил и захтевао секс са њом!

Дуња Поповић (Фото: Јутјуб)

Наиме, Дуња је успела да се отргне напаснику и слика га мобилним телефоном, након чега су га полицајци идентификовали и ухапсили. Певачица каже да се драма одиграла 2. маја око 23:30 на паркингу испред зграде у којој живи у Обреновцу.

- Села сам у ауто кад је изненада пришао дечко и отворио сувозачева врата. У први мах помислила сам да ће да ме опљачка. Међутим, кад је проговорио на енглеском, схватила сам да ипак жели нешто друго. Више пута је поновио:"Give me sex!" Нагнуо се да уђе у ауто, а ја сам се уплашила и изашла из возила, надајући се да ће неко наићи и помоћи ми. Он је потом побегао - објавила је Поповићева на Фејсбуку и до детаља описала целу ситуацију.

У исцрпној објави даље је навела како је поново села у аутомобил и кренула на заказану прославу, али је од стреса и страха пошла у супротном смеру:

- Окренула сам ауто и угледала мушкарца који ме је напао. Имао је качкет, црну дужу косу и браду. Реаговала сам у секунди, зграбила телефон и снимила га, а потом отишла у полицију - каже Поповићева.

Полиција је одмах реаговала и само десетак минута касније привела мигранта.

- Није желео да одговори ни на једно питање, а кад је рекао:"What?", препознала сам његов глас. Тај дечко није имао документа, подаци о њему су били лажни, а вероватно и име и презиме које је навео. Немогуће да су сви рођени 1. јануара - прича певачица и наводи да је ускоро позвана на саслушање: 

- Нападач је дошао у пратњи двојице полицајаца, а добио је и адвоката и преводиоца. Правдао се да је био много пијан и да се ничег не сећа, у шта сумњам. Одбио је да склопи споразум о признању кривице и буде осуђен на условну казну са забраном уласка у Србију од пет година. На саслушању сам се осећала као да сам ја окривљена, а не оштећена. Живим у страху, плашим се да га не пусте на слободу, па да ми се освети - каже певачица. 

Врела Бразилка тешила кошаркаша НБА. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА