Најновије

ОВАКВА МРЖЊА ДУГО НИЈЕ ВИЂЕНА! ОПШТА ТУЧА НАВИЈАЧА У ХРВАТСКОЈ: Песничили се 20 на 20, а онда је настрадао полицајац! (ВИДЕО)

Двојица су због тога и ухапшена, а истрага је и даље у току. Полицијски службеници Друге полицијске станице Задар довршили су криминалистичко испитивање две особе, које се сумњиче за напад на службену особу.

Туча навијача у Хрватској (Фото: Јутјуб)

Наиме, њима се ставља на терет да су у суботу приликом навијачких нереда на фудбалској утакмици 1. Жупанијске лиге Задар између НК Пакоштане и Поседарја у Поседарју физички напали полицијске службенике.

Тако се 21-годишњак, навијач Пакоштана, сумњичи да је покушао да удари полицијског службеника, док се малолетни 16-годишњак, такође навијач Пакоштана, сумњичи да је ударио полицијског службеника, који је лакше повређен. Обојица су у суботу послеподне ухапшена и приведена у просторије полиције на криминалистичко истраживање. У недељу су обојица уз кривичну пријаву због напада на службену особу предата притворском надзорнику задарске Полицијске управе. Криминалистичко истраживање везано за навијачке нереде на тој утакмици се наставља.

Погледајте ОВДЕ како ће изгледати Маракана у блиској будућности.

Извор: Еспресо, Задарски, Јутарњи

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА