Најновије

ПУН МЕСЕЦ У ПОНЕДЕЉАК ДОНОСИ МАСОВНО ЛУДИЛО: Стравично упозорење астролога! (ВИДЕО)

Није се догодио већ више од 70 година, а поновиће се тек 2094. године. Међутим, астролози упозоравају да би ова појава могла да изазове хаос међу популацијом.

Пун месец нам доноси масовно лудило (Фото: galleryhip.com)

Пун месец који ће се појавити у понедељак 20. јуна, само дан пре летње дугодневице, могао би да изазове хаос, халуцинације, па чак и масовне пуцњаве, упозоравају астролози.
Тимоти Халоран, оснивач Јутјуб канала "Rasa Lila Healaing YouTube Astrology", направио је специјалан видео-снимак у којем је упозорио да би догађаји око дугодневице могли да буду прилично бурни.
Он је у снимку напоменуо да ће 20. јуна доћи до "повећане енергије" која би могла да изазове "лудило, халуцинације и насилничко понашање" међу популацијом.
"Речи као што су просвећење и осветљење генерално се доживљају као нешто што је прелепо и чему треба тежити. Међутим, светло је продорно и врело и понекад може да буде неподношљиво, нарочито за нас у северној хемисфери током летње дугодневице", рекао је Тимоти у свом снимку. Тимоти је напоменуо да је оно што се тренутно дешава као "џиновски талас који ће ударити на наша веровања и гледишта, који ће их уништити у парампарчад и који ће открити реалност за коју нисмо ни знали да постоји". У свом снимку је такође напоменуо да свако ко постане психопата током 20. јуна мора да буде закључан и "бомбардован" љубављу од стране најпривлачнијих људи на свету. Пун месец током летње дугодневице није се догодио већ 70 година и неће се поновити све до 2094. године. Током дугодневице дан ће трајати дуже од 15 сати, а на небу ће се истовремено видети и Сунце и Месец. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА